Radu Budes: "Este momentul sa renuntam la terminatia "zece"
Luni, 20 Februarie 2006

Radu Budes: Este momentul sa renuntam la terminatia zece( AdPlayers.ro ) “Regia de vanzari Splendid Media anunta revenirea la denumirea initiala, cu care s-a lansat pe piata acum trei ani” anunta reprezentantii regiei de vanzari. Regia si-a schimbat numele in Splendid Media Zece la inceputul anului trecut, o data cu fuzionarea companiei cu Media Zece - departamentul de vanzari de publicitate al Academiei Catavencu.

Reprezentantii casei de vanzari afirma ca noua denumire a companiei va fi Splendid Media, aceeasi cu denumirea juridica a firmei. „Splendid Media Zece a fost un brand utilizat pentru a comunica fuziunea cu Media Zece” Radu Budes, Managing Partner Splendid Media. “Consideram ca, o data depasita aceasta faza, este momentul sa renuntam la terminatia „zece” adauga el.

Agentia  care s-a ocupat de creatia noului logo si a tuturor elementor care compun noua identitate vizuala a companiei, rezultata ca urmare a schimbarii numelui este ADDV / Euro RSCG.

“cea mai mare regie de vanzari de publicitate multimedia si consultanta in marketing din Romania”.

“Vom ramane consecventi in intentiile de a ne consolida pozitia castigata pe piata in cei trei ani de activitate”, a mai declarat Radu Budes. Oficialii companiei de vanzari pozitioneaza casa de vanzari “cea mai mare regie de vanzari de publicitate multimedia si consultanta in marketing din Romania”.

Potrivit aceleiasi surse, portofoliul Splendid Media include in acest moment cele 4 canale de televiziune ale SRTV, cele 3 statii ale Radio Guerrilla (Bucuresti, Cluj si Timisoara), 2 cotidiane - Cotidianul si Sport Total, cele 6 titluri din reteaua de saptamanale 24 FUN (Bucuresti, Cluj, Brasov, Timisoara, Arad, Iasi), saptamanalul Academia Catavencu, 14 publicatii lunare (Aventuri la pescuit, BBC TopGear, Bilant, Blu, Bucataria pentru toti, Carpatii, Idei in Dialog, Investitii & Profit, High Life, J’Adore, revista de film HBO, Superbebe, Tabu, 4WD), retelele indoor Oops Media si Monopoly Media si reteaua outdoor Acces Press.

( Iulian Toma, Irina Toma info@adplayers.ro )


PUBLICITATE: