Quelle a batut palma cu White Image pentru email marketing
Joi, 16 Octombrie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

White Image Loyalty Solutions a batut palma cu Quelle. Agentia specializata in solutii de email marketing condusa de Andrei Georgescu (foto) va gestiona comunicarea prin email dintre clienti si compania de vanzari directe Quelle.

 

„Am remarcat ca sunt din ce in ce mai multi oameni care prefera sa comande online produse, pentru a economisi timp”, spune Ioana Lung, director marketing Quelle Romania. 

„Clientii pot adauga, cu un simplu click, produsul din catalogul nostru in cosul de cumparaturi, restul il facem noi. In plus, spatiul virtual ne-a aratat ca este foarte importanta comunicarea directa, iar White Image ne-a convins ca are capacitatea tehnica si know how-ul de a gestiona relatia cu toti clientii nostri”.

 

Newsletterul Quelle include sectiuni precum Oferte promotionale, Moda pentru Ea si El, Noutati, Universul copiilor, Tehnica si multimedia, care, accesate printr-un click, vor redirectiona utilizatorul catre paginile catalogului aferente fiecarei categorii. Cei interesati sa primeasca pe email noutati in ce priveste moda de sezon, au la dispozitie, pe site-ul quelle.ro, sectiunea de abonare la newsletter.

 


PUBLICITATE: