Quelle România: 70.000 de clienti într-un an de la intrarea pe piata
23
Luni, 18 Septembrie 2006

(AdPlayers.ro, Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Quelle România: 70.000 de clienti într-un an de la intrarea pe piataQuelle România, cea mai tânara filiala a firmei Quelle GmbH – Fürth/Germania – a câstigat aproximativ 70.000 de clienti români, afirma oficialii companiei, la un an de la intrarea pe piata.

7 milioane EUR, în 2007

Quelle România se asteapta ca pentru urmatorul an de activitate sa atinga o cifra de afaceri de 7 milioane Euro.

Dupa cum subliniaza oficialii sai, Quelle urmareste atingerea pozitiei de vârf pe piata locala a comertului prin posta din România. Compania cu vânzari prin posta spune ca cererea si vânzarea au depasit cu mult asteptarile, iar din tirajul de 250.000 de exemplare al noului catalog de produse 240.000 de bucati sunt deja distribuite.

Cresterea puternica, este de parere compania, se datoreaza consumatorului român precum si a diversificarii ofertelor din cataloage. Numarul de pagini ale celui de-al treilea catalog aproape ca a fost dublat fata de primul, având acum peste 450 de pagini.

Doamnelor tinere

Vânzatorii Quelle spun ca oferta de produse se adreseaza în special doamnelor tinere, carora le place sa fie mereu în pas cu moda, iar vârsta medie a cumparatoarelor este de 35 de ani.

Quelle editeaza si cataloage speciale de produse cu vânzare prin posta, cum sunt cele de sezon, “Marimi Mea”, Fashion Modern, mai afirma reprezentantii companiei. Oficialii de vânzari mai spun ca vor continua oferta cu editarea unui catalog special cu jucarii, a unui catalog cu produse de Craciun, dar si cu un catalog cu moda pentru copii.

În paralel, mai promite compania, vor fi dezvoltate activitatile de E-commerce pe pagina de internet www.quelle.com.ro.

La un an de la intrarea pe piata româneasca, numarul angajatilor de la sediul firmei din Satu Mare a crescut la peste 30 de persoane, cifra care, conform companiei, va creste pe parcursul dezvoltarii firmei în toate domeniile de activitate.


PUBLICITATE: