Publicitarii de la Wieden+Kennedy Sao Paulo l-au facut pe Trump sa cante intr-un video interactiv. Revista adplayers, pe Klaus Iohannis.
Joi, 20 Iulie 2017


Publicitarii WIEDEN+KENNEDY Sao Paulo l-au facut pe Donald Trump sa cante intr-un video interactiv

Donald Trump, in video-clipul trupei  de indie - electronic ALDO The Band din Brazilia
Agentie: W+K Sao Paulo
Sursa:
lbbonline.com

adplayers. Iulian Toma

Publicitarii agentiei WIEDEN+KENNEDY (W+K) Sao Paulo l-au facut pe Donald Trump, dar si alte personalitati din lume, sa cante, intr-un video interactiv pentru promovarea trupei ALDO The Band, potrivit portofoliului agentiei aparut miercuri, 19 iulie, in Little Black Book Online ( lbbonline.com ) si preluat de adplayers.

Agentia de publicitate din Brazilia a folosit tehnologia „face recognition” pentru realizarea video-clipului care promoveaza trupa de muzica indie – electronic ALDO The Band si noul lor single „Unbreakable”.

Dupa aproape un an in productie, videoclipul interactiv ( disponibil aici ), foloseste tehnologia face recognition pentru a face posibila plasarea unei guri virtuale care poate canta peste fotografia oricarei persoane de pe Internet.

Spre exemplu, daca il cauti pe Albert Einstein, il poti gasi cantand noul single al trupei ALDO The Band. Dar si cand o cauti pe Regina Elisabeta o poti gasi fredonand „Unbreakable”. Mai pe sleau, publicitarii brazilieni de la W+K Sao Paulo au facut un videoclip muzical in care poate juca oricine, inclusiv tu.

Daca tu poti pune pe cine vrei, si autorii creatiei de la W+K Sao Paulo l-au pus pe domnul Donald Trump, adplayers l-a gasit insa pe primul prieten al domniei sale din Romania. Ia sa vedeti cum canta domnul Klaus Iohannis.


Klaus Iohannis in video-clipul trupei de muzica indie - electronic ALDO The Band din Brazilia
Agentie: W+K Sao Paulo
Simulare: adplayers.ro

Mai mult in Interactive, Digital, ConturiPUBLICITATE: