Publicis comunica pentru Copper Beech
Luni, 17 Septembrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Publicis comunica proiectul rezidential Copper Beech  - Blue Tower de pe malul Lacului Plumbuita. La baza conceptului au stat, in primul rand, beneficiile spatiului noului imobil Blue Tower: existenta lacului, a parcului si a privelistei neobstructionate.

Campania va acoperi canale de comunicare cum sunt presa si bannere pe Internet, in principal, la care se adauga un spot TV ce va fi difuzat in cinematografele  Movieplex, Multiplex si Cinema Pro.

Potrivit autorilor, conceptul, intitulat „Chain reaction” („reactia in lant”) pivoteaza in jurul fiecarui beneficiu si dovedeste practic faptul ca, din momentul proiectarii acestui imobil, s-au luat in calcul toate asteptarile viitorilor proprietari.

„Este exact ceea ce ne-am dorit sa comunicam”, afirma Diwaker Singh, Presedintele companiei Copper Beech, referitor la campania de comunicare. „Printr-o adresare subtil-emotionala, dar si pragmatica in acelasi timp, mesajul sugereaza premisele de la care am pornit in acest proiect: respectul fata de mediul inconjurator, atentia la detalii si grija fata de viitorii nostri clienti”.

AdPlayers.ro/Work

Agentie  Publicis,

Cristian Costea – Art Director,

Andreea Grigorean – Copywriter,

Razvan Capanescu – Creative Director,

Daniel Raicea – Strategic Planner,

Felicia Popescu - Account Manager,

Alina Vija - Account Executive

Advertiser Copper Beech,

Simona Potop – Marketing Director

Diwaker Singh – President

PUBLICITATE: