Publicis Romania semneaza campania venirii Ursus alaturi de Echipa Nationala
Marti, 31 Martie 2009

( AdPlayers.ro, Irina Toma)

Publicis Romania a semnat creatia celei mai noi campanii Ursus „O noua atitudine pentru Echipa Nationala” pentru marca de bere sponsor principal al Nationalei Romaniei. Campania integrata de la Ursus Breweries se desfasoara  pe TV, in online prin site-ul dedicat ursusfotbal.ro, OOH si in presa scrisa.

Lansata din 27 martie, potrivit autorilor, noua campanie marcheaza practic venirea marcii Ursus alaturi de Nationala si isi propune trecerea la o noua atitudine, pozitiva, fara huiduieli si fluieraturi, fara scuze, superstitii si tribune goale. O atitudine de incredere a suporterilor in jucatori si a jucatorilor in suporteri, de daruire totala nu numai in teren cat si in tribune.  „Campania noastra vrea sa readuca pasiunea pentru fotbal, valurile in tribune si increderea reciproca intre suporteri si jucatori”, adauga si Harry Ioncica, Senior Brand Manager Ursus. 

"Am pornit in constructia campaniei de la un insight foarte puternic - cum ca, mai ales in fotbal, am ajuns doua Romanii: una care crede si una care crede ca nu se poate.”, a spus Razvan Capanescu, Creative Director la Publicis Romania. „Cu alte cuvinte, suntem proprii nostri dusmani si cel mai greu meci e cu noi insine. Asa a fost rostita si prima fraza a campaniei – „esti critic sau esti suporter?” si pe aceasta dualitate, a celor care sunt prizonierii deznadejdii versus cei care cred si vor, am construit intreaga campanie.

Spotul TV care sustine campania a fost realizat in versiuni de 40 si de 30 de secunde. Jucatorii echipei nationale care au participat la filmari: Mutu, Marica, Goian si Tamas, au fost incantati de ideea propusa. Ei au fost transformati in luptatori pe terenul de fotbal, fiecare jucand impotriva sa, intr-un meci simbolic.  

Filmarile s-au desfasurat, impreuna cu casa de productie Reload Film, pe parcursul a doua zile in doua locatii diferite: Studiourile MediaPro Buftea si Stadionul Cotroceni, si au fost regizate de Nick Livesey, cel care a colaborat cu  Ridley Scott, regizor al productiilor “Hannibal” si “The Gladiator”.
















.
.


PUBLICITATE: