Publicis Romania infiinteaza Publicis Relations
Miercuri, 18 Mai 2005

( AdPlayers.ro ) Razvan Durlan (30 de ani),este noul PR Manager al agentiei de publicitate Publicis Romania, agentie care incepand cu acest trimestru comunica si cu un departament specializat numit Publicis Relations.

Publicis Romania infiinteaza Publicis Relations

Razvan Durlan (30 ani), PR Manager, Publicis Romania

Durlan a inceput sa colaboreze cu prima agentie specializata de relatii publice din anul 2000 pe vremea cand era angajatul unei reviste lunare si inca student in comunicare. Durlan  este de doi ani de zile si colaborator al cotidianului Romania Libera dar si a altor publicatii de specialitate. El a mai lucrat pentru televiziune (1997) si s-a specializat ca producator promovare la Pro TV si Prima TV ( in 1998). Razvan Durlan a mai fost de asemenea colaborator monden la revista Privirea si coordonator PR al Centrului Cultural European. Pentru o perioada Razvan Durlan a mai fost cooptat in agentia Hill & Knowlton.

In 2004 a dezvoltat pentru proiectul de comunicare si relatii publice care poarta titlul "Medicover sustine performanta", un program social pilot in Romania dedicat lotului de olimpici la matematica si nu numai. Este licentiat al Facultatii de Comunicare si Relatii Publice "David Ogilvy" din cadrul SNSPA.

Publicis Romania este una dintre cele mai mari agentii de publicitate full-service din Romania. Agentia a fost infiintata in 1995 si detine in portofoliu clienti precum: Averea, British Airways, Domeniile Tohani, Groupe Seb, Germanos, Garnier, HP, Holcim, L'Oreal, Renault, OMV, Podravka, SAB Miller, Ulker, Vel Pitar, Wienerberger, Whirlpool etc.


PUBLICITATE: