Publicis Romania a castigat o licitatie europeana Renault, in reteaua Publicis
Miercuri, 23 Mai 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Publicis Romania a castigat o licitatie regionala pentru Renault, la care au mai participat agentiile Publicis din Turcia si Rusia, anunta reprezentantii de comunicare ai companiei de publicitate din Romania.

Potrivit sursei, Periodic, Renault France organizeaza o licitatie europeana intre mai multe agentii Publicis, pentru a incredinta cate un proiect de importanta regionala. Castigatoarea respectivei licitatii urmeaza sa produca o campanie ce se implementeaza apoi in toate tarile din Europa si Asia care comercializeaza acel model de Renault.

Brieful pentru acest an a constat in evidentierea fiabilitatii modelului Megane Sedan si a rezistentei sale in conditii dificile de exploatare. In competitia pentru castigarea acestui pitch de creatie au intrat agentiile Publicis din Romania, Turcia si Rusia. Conceptul castigator, care a intrunit criteriile evaluarii, a fost cel propus de Publicis Romania. Spotul a fost filmat pe durata a doua zile la Praga, pe faleza raului Vltava.

"Suntem foarte bucurosi ca avem si succese europene. Ne motiveaza fantastic astfel de confirmari", declara Razvan Capanescu, Creative Director la Publicis Romania.

"Multe din campaniile Renault care au rulat in media romaneasca in ultimii ani sunt dezvoltate in Romania, de catre noi”, spune Alex Badila, Managing Director la Publicis Romania. „Asteptarile clientului nostru, Renault, sunt rasplatite de fiecare data si parteneriatul nostru devine unul si mai solid".

AdPlayersFile

Advertiser: Renault

Brand: Renault Megane

Claudia Rosoga - Advertising Manager, Renault Romania

Agentie: Publicis Romania

Catalin Albu - Account Director

Mihai Ion - Copywriter,

Bogdan Nestor - Art Director

Razvan Capanescu - Creative Director,


PUBLICITATE: