Publicis: Healthcare pentru Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer
Vineri, 25 Noiembrie 2005

Publicis: Healthcare pentru Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer( AdPlayers.ro ) Publicis Healthcare a derulat pentru Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer ( FABC) o campanie de educare si informare despre cancer. Potrivit agentiei, caravana FABC a debutat în luna octombrie la Constanta, cu o serie de activitati dedicate bolnavilor de cancer si a continuat în orasele Brasov, Targu Mures, Cluj si Bucuresti.

Proiectul s-a desfasurat cu sprijinul companiilor farmaceutice Lilly, Roche, Novartis, sanofi-aventis si Sindan si a avut ca parteneri cotidianul Jurnalul National si Saptamana Financiara.

Campania a pus accentul in primul rand pe informarea populatiei si a pacientilor, pe respectarea si constientizarea drepturilor acestora si pe sustinerea de care trebuie sa beneficieze fiecare bolnav din partea psihologilor, a familiei si a prietenilor.

Publicis: Healthcare pentru Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer

În Romania se estimeaza ca exista in acest moment aproximativ 400.000 de bolnavi cu diferite forme de cancer, iar numarul lor creste rapid. Situatia este cu atat mai grava cu cat, potrivit agentiei, fondurile insuficiente si lipsa resurselor din sistemul public de sanatate sunt in continuare extrem de pronuntate.

 “Am constientizat imediat ce probleme si nevoi au acesti oameni de langa noi pe care cel mai adesea nu-i intelegem cu adevarat”a declarat Razvan Durlan, PR Account Manager in cadrul Publicis Romania.”De aceea am si conceput acest program pentru ei, ca incet incet, cei responsabili sa ia atitudine si sa le respecte drepturile”.

Publicis Healthcare si-a inceput activitatea in anul 1999 ca o divizie in cadrul Focus Advertising si mai apoi, sub numele Wellcare din 2002, agentie independenta in cadrul Publicis Romania, specializata in comunicare medicala si marketing social. In portofoliul Publicis Healthcare intra clienti precum sanofi- aventis, Novartis, Astra Zeneca, Berlin Chemie, Abbott, Sindan, Lilly, Institutul National de Cercetare Dezvoltare in Sanatate, etc.

Afiliata la Publicis Worldwide din 1995, Publicis Romania este una dintre cele mai importante agentii de publicitate full-service din Romania. Publicis Romania detine in portofoliu clienti precum Renault, Averea, British Airways, Domeniile Tohani, Du Pont, Groupe Seb, Germanos, Garnier, HP, OMV, Podravka, SAB Miller, Ulker, Vel Pitar, Wienerberger si Whirlpool.

( Irina Toma info@adplayers.ro )


PUBLICITATE: