Propaganda recomanda muzica normala de la Radio Guerrilla
Vineri, 16 Noiembrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Chiar daca in Romania este considerata o ‘’muzica de nisa’’, fiind diferita fata de cea a celorlalte radiouri, in strainatate, muzica Radio Guerrilla ar fi de fapt cea care s-ar asculta in mod normal de catre toata lumea, spun oficialii agentiei de publicitate Propaganda, autoarea campaniei.

Dar cum in Romania este inca relativ normal sa scuipi pe strada, sa arunci gunoiul pe jos sau sa claxonezi isteric in intersectii, muzica de „succes”, preferata de majoritate, este alta decat in celelalte tari.

Cea mai recenta campanie Radio Guerrilla s-a derulat pe TV, radio, presa scrisa, Internet si panotaj indoor in doua faze: o etapa de teasing si una de sustinere, fiecare perioada fiind concretizata prin patru executii.

In perioada de teasing au fost ridicate diverse probleme cu caracter social cu care ne confruntam zi de zi si care nu ar trebui sa existe intr-o tara normala. In perioada de sustinere s-a promovat mesajul central al intregii campanii ‘’Intr-o tara normala, muzica Radio Guerrilla ar fi una normala”.

‘’Campania “Tara normala” subliniaza starea de...normalitate, de alternativa la mainstream, a discursului muzical Radio Guerrilla’’, spune Adrian Popescu, Director de Marketing Radio Guerrilla.

AdPlayers.ro/Work

Titlu: Tara Normala

Produs: radio Guerrilla

Advertiser: Radio Guerrilla

Agentie: Propaganda

Calin Husar – Director General, Radio Guerrilla

Adrian Popescu – Director de Marketing, Radio Guerrilla

Dan Amariei, Deputy Creative Director,

Dragos Strat - Art Director,

Dan Moldovan - Creative Director,

Simina Leotescu – Head of Strategic Planning,

Sonia Vlad – Account Manager Senior

Mihaela Giurca - Account Manager.


PUBLICITATE: