Promotie ,,O vara ca in filme" la AFI Cotroceni. Premiu Vacanta la Hollywood cu costurile incluse
Miercuri, 26 Iunie 2019

 

Credit: AFI Cotroceni / Republika  

AdPlayers. Info

Vara aceasta vizitele la AFI Cotroceni valoareaza cat o vacanta in universul unora dintre cele mai iubite filme produse vreodata. Potrivit reprezentantilor de comunicare, pana pe 31 august 2019, cei care viziteaza mall-ul pot descoperi decoruri de film care ii vor face sa se sima ca o vedeta pe platourile de filmare.

Pentru a transforma visul in realitate, tot ce trebuie sa faca cei interesati este sa faca o poza la decorurile indicate pe care sa o incarce pe site-ul mall-ului si, prin tragere la sorti, excursia la Hollywood, pentru doua persoane, cu toate cheltuielile incluse. Dupa ce au realizat fotografii la cel putin doua decoruri, vizitatotii le pot incarca pe pagina campaniei pentru a intra in cursa pentru premiul cel mare. https://www.aficotroceni.ro/o-vara-ca-in-filme/


Cei care au realizat cumparaturi in valoare de cel putin 300 lei, primesc automat propria stea de vedeta pe Sunset Boulevard de la promoterii AFI Cotroceni. In plus, toti clientii abordati de promoter primesc un AFI Gift Card pentru si mai mult shopping de vedeta.

“Shoppingul a devenit la AFI Cotroceni o adevarata experienta de vacanta, fie ca vorbim despre o modalitate placuta de petrecere a timpului liber sau de un ritual pre-concediu in care clientii isi realizeaza tinutele pentru excursiile sau festivalurile verii. Ii recompensam pe toti cei care ne trec pragul in mod constant si le oferim o vara ca in filme in cel mai mare mall din Romania” a declarat  Silviu Chivereanu, Senior Marketing AFI Cotroceni.

Informatii despre campanie pot fi accesate pe site-ul si pagina de Facebook AFI Cotroceni.


PUBLICITATE: