Promotie Millennium Bank cu premii in salarii de 8.000 EUR
Marti, 18 Ianuarie 2011


 ( AdPlayers, Iulian Toma )

Millennium Bank a lansat o promotie cu premii in salarii in valoare totala de 8.000 EUR, potrivit unui comunicat de presa al bancii. Lansat impreuna cu agentia de comunicare interactiva Pukka, proiectul „Millennium Treasure” este un concurs neconventional interactiv cu premii, menit sa promoveze Contul de Salariu. Campania a fost dezvoltata pe Facebook, bloguri si 200 de site-uri afiliate Google, precum si in sucursalele bancii.

In cadrul campaniei de promovare, clientii bancii care colecteaza monedele Millennium Treasure pot castiga marele premiu al campaniei - salariul mediu net pe economie pentru un an intreg. Alte doua premii care constau dintr-un salariu pentru trei luni, si cinci premii constand din salariul pe o luna intregesc valoarea totala a premiilor de 34.500 de lei.

Concursul se incheie pe data de 11 martie, iar castigatorii vor fi anuntati in a doua jumatate a lunii martie 2011. Monedele Millennium Treasure au zece versiuni diferite de design, inscriptionate cu principalele beneficii ale Contului de Salarii. Premiile pot fi colectate din mediul online – site-ul bancii, www.millenniumbank.ro, Facebook, bloguri (tolo.ro, adihadean.ro, chinezu.eu, refresh.ro, reportervirtual.ro, victorkapra.ro, sorin.rusi.ro, adhugger.net, ralucaduta.ro, laptopnews.ro) si site-uri afiliate Google – precum si din mediul offline, din cele 74 de sucursale ale Millennium Bank din toata tara.

Campania mai include si doua aplicatii online care faciliteaza accesul clientilor la sucursale. Prima dintre ele, creata pentru smartphone-uri ofera, prin intermediul camerei telefonului, detalii privind adresa si numerele de telefon ale celor mai apropiate sucursale Millennium Bank pe raza aleasa de utilizator. A doua aplicatie, „Millennium in drumul tau”, disponibila atat pentru calculatoare cat si pentru smartphone-uri, configureaza traseul optim dintre doua puncte astfel incat sa includa o sucursala Millennium Bank.


PUBLICITATE: