Proiect de crowdfunding caritabil pentru copiii din Ucraina lansat de Consolid8 si restaurantul Noeme: „Magic 4 Ukraine”
Marti, 05 Aprilie 2022

 

“Toate proiectele inscrise pana acum in platforma s-au bucurat de o rata excelenta de succes si acum ne dorim, cu atat mai mult cu cat vorbim de o cauza umanitara, sa strangem cat mai multe fonduri pentru a veni in ajutorul victimelor colaterale ale acestui razboi, copiii nevinovati din Ucraina care se lupta pentru supravietuire in aceste conditii vitrege” declara Raluca Preluca, co-fondator consolid8.

AdPlayers. info

Consolid8, prima platforma romaneasca de crowdfunding bazata pe recompense si targetand proiectele intreprinse de antreprenorii sociali si cei din industriile creative, gazduieste gratuit campania initiata de restaurantul Noeme din Bucuresti, cu obiectivul strangerii de fonduri pentru cei mai vulnerabili dintre refugiatii din Ucraina - copiii cu probleme de sanatate foarte grave aflati in transit, anunta autorii demersului.

“Toate proiectele inscrise pana acum in platforma s-au bucurat de o rata excelenta de succes si acum ne dorim, cu atat mai mult cu cat vorbim de o cauza umanitara, sa strangem cat mai multe fonduri pentru a veni in ajutorul victimelor colaterale ale acestui razboi, copiii nevinovati din Ucraina care se lupta pentru supravietuire in aceste conditii vitrege. Am decis sa renuntam la fee-ul nostru pentru acest proiect de crowdfunding tocmai pentru a putea contribui la strangerea fondurilor de care este atata nevoie acum. ” declara Raluca Preluca, co-fondator consolid8.

Scopul campaniei

Toate fondurile stranse vor fi donate Asociatei Magic care ii ajuta pe cei mai vulnerabili dintre refugiatii ucraineni - copii cu probleme de sanatate foarte grave aflati in tranzit - care au nevoie imediata de asistenta medicala pentru a-si continua tratamentele de care depind pentru a ramane in viata.

Printre recompensele pe care sustinatorii le pot alege de pe platforma consolid8 se numara: cozonacul Noeme, Oriel Double Trouble Pack, un pachet cu beri in editie limitata, vin Dagon in avantpremiera, nelansat inca, o sticla de visinata ce poate fi personalizata cu nume si data nasterii, un tur la beraria Oriel, cu degustare de beri si un picnic basket de la Noeme, un masterclass de cooking, dar si multe altele bauturi speciale sau in avantpremiera.

Initiativa


Initiativa acestei acestei campanii le apartine celor trei surori, Alice, Carmen si Lacramioara, de la restaurantul de fine dining din capitala – Noeme. Din empatie cu vecinii din Ucraina si din dorinta de a ajuta cumva, au lansat aceasta campanie umanitara cu scopul de a strange fonduri pentru asociatia Magic, o organizatie non-guvernamentala care ajuta copiii cu afectiuni grave si familiile acestora.

“Refuzam sa ramanem paralizate intr-un scroll continuu al vestilor din Ucraina, asa ca ne-am gandit cum sa ne facem utile. Noi ne pricepem sa facem mancare si sa strangem oameni minunati in jurul ei, asa ca ne-am activat comunitatea si ne-am convins aproape toti furnizorii sa se alature initiativei noastre de a aduna fonduri pentru Asociatia Magic.” declara reprezentantele restaurantului Noeme.

Cele trei surori gatesc pentru donatori si pun la dispozitia lor chiar si un masterclass de cooking pentru aceia care vor sa invete sa  gatesca drob, miel si pasca pentru masa de Paste, pastrand gustul sarbatorilor de acasa, dar cu un twist Noeme.

In schimbul unei donatii, cei ce decid sa sutina initiativa vor primi de la producatori locali sticle speciale de vin, bere si spirits, unele dintre ele in editii limitate, indisponibile pe piata sau nelansate inca, pe care le vor primi

Astfel, cei care se vor implica in aceasta campanie se vor bucura de preparate delicioase, bauturi speciale sau de un masterclass super util, dar vor avea si satisfactia ca prin donatia lor au contribuit la salvarea vietii unui copil ucrainian. 

Consolid8 este platforma de crowdfunding lansata cu expertiza echipei fonduri-structurale.ro, pentru antreprenorii sociali si cei din industriile creative, o initiativa a echipei fonduri-structurale.ro .

Mai mult in Campanii, Responsabilitate Sociala, CSR


PUBLICITATE: