Program gratuit de kinetoterapie pentru copii organizat de Fundatia Tiriac, Fundatia Olimpica Romana si Centrul KinetoFIT
Miercuri, 16 Noiembrie 2022

 

AdPlayers. info

Fundatia Tiriac, Fundatia Olimpica Romana si Centrul KinetoFIT lanseaza un program gratuit de pregatire fizica si kinetoterapie dedicat copiilor cu probleme incipiente de postura si celor ce vizeaza dobandirea si mentinerea unei tinute corporale corecte, anunta initiatorii proiectului de responsailitate sociala.

Cursurile se vor desfasura o data pe saptamana si au o durate a cate de trei luni, fiind adresate copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani inclusiv. Primul interval se va derula in perioada 29 noiembrie 2022 - 28 februarie 2023.

”Fundatia Tiriac isi doreste copii sanatosi, motivati si implicati in activitate sportiva, fie ea de agrement sau de performanta. Iata de ce acest proiect are scopul de a preveni deficientele posturale din viata de zi cu zi a celor mici. Ne dorim sa antrenam o masa cat mai mare de copii, astfel incat sa punem baze solide pentru educatia kinetoterapeutica in favoarea dezvoltarii lor pe termen lung”, a declarat Ion Tiriac.

"Am acceptat cu entuziasm propunerea din partea Fundatiei Tiriac si Fundatiei Olimpice Romane de a demara acest program caritabil pentru copii. Programul de pregatire fizica si kinetoterapie urmareste dezvoltarea armonioasa a copiilor cu deficiente posturale. Impreuna cu o echipa de specialisti ii vom ajuta pe cei mici sa-si imbunatateasca postura, sa-si dezvolte motricitatea si sa devina mai rezistenti. Ii indemn pe parinti sa-si inscrie copiii la aceste cursuri si sa aiba toata increderea ca ii vom ajuta pe micuti sa-si depaseasca problemele", a declarat Dragos Luscan, presedintele Centrului KinetoFit.

Inscrierile se realizeaza telefonic la numarul de telefon 0786 911 111 sau prin intermediul adresei de e-mail receptie@fundatiaiontiriac.ro, in perioada 15 noiembrie – 25 noiembrie, in limita celor 20 de locuri disponibile. In cadrul primului curs desfasurat in data de 29 noiembrie, copiii vor fi evaluati pentru a se stabili diagnosticul acestora si tipul de miscare si exercitii fizice optime pentru dezvoltarea lor.

Antrenamentele gratuite de kinetoterapie se vor desfasura in fiecare zi de marti, in intervalul orar 17:00-18:00, in sala GymNadia, situata la etajul superior al Patinoarului Allianz-Tiriac Arena din Otopeni, Drumul Garii Odai, numarul 7.

Programul de Kinetoterapie al Fundatiei Tiriac, FOR si KinetoFit asigura o dezvoltare fizica adecvata copiilor, ajutandu-i sa-si imbunatateasca postura si mobilitatea articulara prin diverse exercitii fizice medicale.

Programul gratuit de kinetoterapie pentru copii face parte din planul de actiuni educationale organizate de Fundatia Tiriac si Fundatia Olimpica Romana ca baza a promovarii unui mod sanatos si activ de viata. Regulamentul inscrierilor in program poate fi consultat pe website-ul www.fundatiaiontiriac.ro .

KinetoFIT este un centru care aduce cele mai noi solutii de recuperare medicala, sport, wellness, pregatire fizica si nutritie. Acesta este dotat dupa cele mai inalte standarde si dispune de o sala de kinetoterapie, spatii functionale pentru fizioterapie cu aparatura de ultima generatie, masaj terapeutic si sportiv, precum si spatii de pregatire fizica. KinetoFit este destinat copiilor, persoanelor cu afectiuni ortopedice, posttraumatice, sportivilor de performanta, dar si tuturor celor care doresc sa isi imbunatateasca stilul de viata.

Fundatia Olimpica Romana este o organizatie non-profit, apolitica si non-guvernamentala, care sustine dezvoltarea tinerilor sportivi, promoveaza sportul si principiile unei vieti sanatoase. Spiritul si valorile olimpice reprezinta fundamentul Fundatiei Olimpice Romane. Principalele valori care ghideaza fundatia, atat in proiectele desfasurate, cat si prin partenerii cu care colaboreaza sunt respectul, excelenta si prietenia.

Detalii suplimentare despre Fundatia Olimpica Romana pot fi accesate la adresa https://fundatiaolimpica.ro/ 

Mai mult in Campanii, Responsabilitate Sociala, CSR, Educatie


PUBLICITATE: