ProfiArt deschide al saptelea magazin de arta si hobby si al patrulea intr-un centru commercial, dupa ParkLake, ProfiArt Sun Plaza, ProfiArt AFI Cotroceni, in DN1 Value Centre
Joi, 30 Martie 2023

 

Compania romaneasca ProfiArt inaugureaza un nou magazin de arta si hobby, situat in DN1 Value Centre, Balotesti. Magazinul are 102 metri patrati si deschiderea sa completeaza strategia de extindere a ProfiArt, care ajunge astfel la sapte magazine in Bucuresti si Ilfov,  anunta responsabilii de comunicare.

AdPlayers. Info

Compania romaneasca ProfiArt inaugureaza un nou magazin de arta si hobby, situat in DN1 Value Centre, Balotesti. Magazinul are 102 metri patrati si deschiderea sa completeaza strategia de extindere a ProfiArt, care ajunge astfel la sapte magazine in Bucuresti si Ilfov, anunta responsabilii de comunicare.

Magazinul de arta si hobby, inaugurat pe 29 martie, deserveste zona de nord a Capitalei si este deschis de luni pana duminica, de la 9.00 la 21.00. Primii 100 de clienti ai noului magazin primesc un card de reducere de 10% pe viata, card valabil in intreaga retea ProfiArt.

Magazinul ProfiArt DN1 Value Centre este cel de-al saptelea magazin din portofoliul ProfiArt si cel de-al patrulea magazin al companiei situat intr-un centru comercial, alaturi de ProfiArt ParkLake, ProfiArt SUN Plaza si ProfiArt AFI Cotroceni.

“Dupa deschiderea din 2019 a depozitului nostru din Pantelimon si optimizarea celor 700 de metri de spatiu operational, am reusit sa ne indeplinim planul strategic de crestere, si in ciuda provocarilor din ultima perioada, sa incheiem fiecare an pe crestere. Ne-am bucurat sa gasim in DN1 Value Centre un partener cu valori aliniate la misiunea noastra de a oferi calitate si servicii de top. Pentru 2023, lucram la rafinarea proceselor logistice si continuam sa construim parteneriate de succes”, spune Rebecca Valea, co-fondator ProfiArt.

Pe rafturile noului magazin ProfiArt, clientii vor gasi marcile pe care ProfiArt le distribuie in mod exclusiv in Romania, cum ar fi Pebeo (Franta), Schmincke (Germania), daVinci (Germania), Canson (Franta), Copic (Japonia), dar si alte marci cunoscute de materiale de arta si hobby.

“In ultimii ani, am urmarit cresterea numarului de magazine proprii, considerand ca este cel mai bun mod de a oferi experiente pline de inspiratie. Pe langa selectia marcilor de top de la raft, rezultatul expertizei noastre in domeniu, suntem alaturi de clientii nostri cu cele mai bune recomandari despre tehnicile de hobby creativ si artistice”, completeaza Rebecca Valea.

Cin e este ProfiArt

ProfiArt este o companie 100% romaneasca, de familie, cu un istoric de 23 de ani pe piata de materiale de arta din Romania. Compania opereaza in acest moment cea mai mare retea de magazine de arta si hobby din Bucuresti si Ilfov: ProfiArt Grivitei, ProfiArt Mihai Bravu, ProfiArt Ion Mihalache, ProfiArt ParkLake, ProfiArt Sun Plaza, ProfiArt AFI Cotroceni si ProfiArt DN1 Value Centre. ProfiArt are si o retea de distributie nationala, cu 45 de parteneri, are in portofoliu un magazin online, www.profiart.ro, si o echipa de 52 de angajati.

Mai mult in Campanii

 

 

 


PUBLICITATE: