Produsul Anului in categoria vopsea de par, LONCOLOR in parteneriat de imagine cu Roxen, reprezentanta Romaniei la Eurovision 2020.
Luni, 15 Iunie 2020

 

Credit: LONCOLOR 

Roxen devine brand ambassador al gamei LONCOLOR EXPERT HEMPStyle pentru urmatorii 3 ani. Un artist complex, cu o voce unica si profunda, versurile Roxen creeaza un univers in care totul pare a fi permis, in deplina armonie cu sloganul gamei noastre:  Culori de vis permis.

AdPlayers. info

LONCOLOR in parteneriat de imagine cu Roxen, reprezentanta Romaniei la Eurovision 2020.  Roxen devine brand ambassador al gamei LONCOLOR EXPERT HEMPStyle pentru urmatorii 3 ani. Un artist complex, cu o voce unica si profunda, versurile Roxen creeaza un univers in care totul pare a fi permis, in deplina armonie cu sloganul gamei noastre:  Culori de vis permis.

LONCOLOR EXPERT HEMPstyle aduce pe piata o noutate - extractele hidrolizate din seminte de canepa si proteinele din orez – o compozitie care actioneaza ca inlocuitor pentru cheratina animala, imbunatatind rezistenta parului si oferindu-i o elasticitate remarcabila. Alaturi de acestea, uleiul de jojoba contine Omega-6 si Omega-9, acizi grasi nesaturati care produc un efect antioxidant si protejeaza scalpul de radicalii liberi. Fiind similar din punct de vedere chimic cu sebumul uman, uleiul de jojoba are efect emolient si nutritiv.

Aceasta formula inovatoare ofera parului mai multe beneficii, chiar in timpul colorarii: elasticitate si textura fina,  colorare pefecta si durabila, acoperire eficienta a firelor albe. Gama cuprinde 17 nuante vibrante si stralucitoare si o masca pentru par vopsit.

Noua gama LONCOLOR EXPERT HEMPstyle, destinata colorarii permanente a parului - cu extracte de seminte de canepa (Cannabis Sativa), proteine din orez si ulei de jojoba - lansata de brandul romanesc LONCOLOR, a primit titlul Votat Produsul Anului 2020, la categoria vopsea pentru par.

In perioada mai – iunie 2020 pentru gama LONCOLOR EXPERT HEMPstyle va fi disponibila in magazine o oferta promotionala de tip 1+1.

„Cu fiecare produs pe care il lansam pe piata ne dorim sa satisfacem cele mai exigente cerinte ale celor care aleg an de an LONCOLOR si sa venim cu propuneri atragatoare in fata celor care nu au facut-o pana acum. Datorita lor suntem un brand longeviv, si primul in categoria „vopsea pentru par” ca volum de vanzari. Prin gama LONCOLOR EXPERT HEMPstyle ne-am dorit sa le oferim clientelor o experienta inedita a vopsitului acasa, o vopsea pentru par cu formula inovatoare care sa transforme in realitate visul unei culori perfecte acasa. Gama LONCOLOR EXPERT HEMPstyle cuprinde 17 nuante intense, 17 culori de vis permis. Este deja al doilea titlu „Votat Produsul Anului” pe care il castigam, marturie a faptului ca reusim sa surprindem placut consumatorii.” Afirma Alina Pescaru, Manager Comunicare LONCOLOR

In anul 2017, LONCOLOR a primit titlul „Votat Produsul Anului”pentru LONCOLOR EXPERT Oil Fusion, prima vopsea pentru par imbogatita cu o doza de patru uleiuri 100% naturale, care se adauga in timpul prepararii amestecului colorant, pentru o experienta de colorare cu adevarat uimitoare.

Votat Produsul Anului®  in categoria Vopsea de par.

Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 30 de categorii.

In categoria “Vopsea de par“ esantionul a fost de 504 respondenti, femei, 18-65 ani, din mediul urban, utilizatori de internet. Eroarea maxima de esantionare este +/- 4.4%. Studiul a avut loc in perioada 06.03.2020 – 09.04.2020. Criteriile de selectie au fost: inovatie, atractivitate, intentie de cumparare. Produsul castigator a fost votat de catre consumatori dintre produse comparate in categorie. Detalii pe www.produsulanului.com

LONCOLOR

Papillon Laboratoires Cosmetiques este cea mai importanta companie romaneasca producatoare de vopsea pentru par, cu o experienta de 27 de ani in domeniu.

LONCOLOR este brandul romanesc numarul 1 in categoria vopsea pentru par avand in portofoliu game care adreseaza nevoilor diferite ale consumatoarelor:

•            Vopsea de par: LONCOLOR Expert HEMPstyle, LONCOLOR Expert Oil Fusion, LONCOLOR Ultra, LONCOLOR Natura, LONCOLOR GoCrazy!, LONCOLOR Trendy Colors, LONCOLOR Ultra Max, LONCOLOR Expert Quick Color Touch

•            Ingrijire: LONCOLOR Trendy, LONCOLOR Expert, LONCOLOR Michel Mercier 

Mai mult in Conturi, Festival


PUBLICITATE: