Produse romanesti cu retete americane in meniul Hard Rock Cafe Bucuresti
PR
Luni, 02 Martie 2020

 

MANGALIȚA PORK BURGER, la Hard Rock Cafe

Porcul Mangalita sau Feteasca Neagra se numara printre noutatile aduse in meniu, de catre Chef Paul Oppenkamp, recunoscut la nivel global pentru creativitatea sa si experientele oferite consumatorilor.

AdPlayers. info

Meniul Hard Rock Cafe este completat, incepand din aceasta saptamana, cu noi sortimente care imbina retetele americane cu produse romanesti, cum ar fi porcul Mangalita sau Feteasca Neagra, anunta reprezentantii de comunicare al cunoscutului restaurant. Noile preparate sunt concepute de celebrul Chef Paul Oppenkamp, recunoscut la nivel global pentru creativitatea sa si experientele oferite consumatorilor.

“Suntem foarte incantati sa oferim noi alegeri clientilor nostri, bazate pe retetele lui Chef Paul Oppenkamp. Fie ca vorbim de burgerul cu porc Mangalita sau de coastele glazurate cu sos barbeque si Caloian Feteasca Neagra, noile combinatii completeaza diversitatea din meniul nostru cu o paleta interesanta: fuziunea dintre retetele americane care ne-au consacrat si gusturile romanesti.”, a declarat Marius Baban, Directorul General Hard Rock Café Bucuresti

Chef Paul Oppenkamp si-a inceput cariera la doar 14 ani si, pana la 24 de ani, a devenit Executive Chef, datorita creativitatii si pasiunii pe care o pune in produsele pe care le concepe. In ultimii 8 ani, Chef Paul Oppenkamp a dezvoltat un concept unic de restaurant in Bucuresti, bazat pe originalitatea sa, iar anterior a coordonat restaurante de top din toata lumea.

Printre noutatile incluse in exclusivitate in meniul Hard Rock Cafe Bucuresti se numara MANGALIȚA PORK BURGER , CHICKEN FRIED-BEEF SIRLOIN STEAK SANDWICH, TEX-MEX CHILI CHEESEBURGER, RED WINE FETEASCA NEAGRA BBQ-SAUCE-GLAZED PORK RIBS

Mai mult in Conturi


PUBLICITATE: