Prisma publicitara la Unirii somata de Politia Locala din PMB. Detinatorul necunoscut.
Vineri, 10 August 2018
 

Credit: adplayers.

Potrivit instiintarii cu nr 309 din 9.08.2018 catre Detinator Neidentificat, din Piata Unirii de pe Bd. Unirii Trotuar S3, detinatorul este somat sa se prezinte in termen de 48 de ore la sediul Directiei Control din cadrul Directiei Generalei de Politie Locala si Control din Primaria Municipiului Bucuresti,

adplayeers. Iulian Toma

Directia Generala de Politie Locala si Control din Primaria Municipiului Bucuresti a somat joi, 9 august, o prisma aflata in Piata Unirii din capitala.

Vineri, la pranz, constructia a carei provenienta a fost neidentificata de politisti era in acelasi loc. Revista adplayers s-a gandit sa dea o mana de ajutor celor doua parti pentru a se gasi mai repede.

Potrivit instiintarii cu nr 309 din 9.08.2018 catre Detinatorul neidentificat, din piata Unirii de pe Bd. Unirii Trotuar S3, detinatorul este somat sa se prezinte in termen de 48 de ore la sediul Directiei Control din cadrul Directiei Generalei de Politie Locala si Control din Primaria Municipiului Bucuresti, din Bd. Elisabeta nr.16, et.3, cam. 303 cu documentele aferente construirii si amplasarii mijlocului publicitar (Certificat de Inregistrae Fiscala, Certificat de urbanism, Autorizatie de Construire insotita cu planurile de amplasare vizate spre neschimbare, etc)

Somatia politistilor avertizeaza deasemenea ca, in cazul neprezentarii detinatorului, mijlocul de publicitate va fi desfiintat pe cale administrativa de serviciile specializate ale PMB si ca Directia Generala de Politie Locala si Control din Primaria Municipiului Bucuresti nu asigura si nu raspunde de integritatea elementelor constructive ale mijlocului publicitar la momentul desfiintarii.

Mai mult in OOH, Outdoor, Publicitate Stradala, Reglementare


PUBLICITATE: