Primul program de internship din entertainment si talent management este organizat de Global.
Marti, 19 Iunie 2018
 

Credit: Global Entertainment

Cu o durata de trei luni, programul de internship care este si remunerat de catre Global Entertainment si  reprezinta ocazia perfecta pentru cei care vor sa-si largeasca aria de cunostinte din domeniul industriei muzicale, advertising, media, entertainment, talent management, productie audio-video si administrarea drepturilor de autor

adplayers.info

Timp de trei luni, tinerii au acces in culisele entertainment-ului. Pe 19 iunie Global Entertainment, cea mai mare platforma de artisti si influenceri din Romania, da startul inscrierilor in programul de internship dedicat tinerilor care vor sa descopere provocarile, profesionalismul, creativitatea si dinamica de lucru din domeniul entertainment-ului, anunta responsabilii de relatii publice ai companiei.

Potrivit informarii, programul de internship care este si remunerat de Global Entertainment reprezinta ocazia perfecta pentru cei care vor sa-si largeasca aria de cunostinte din domeniul industriei muzicale, advertising, media, entertainment, talent management, productie audio-video si administrarea drepturilor de autor. Internship-ul urmeaza sa se desfasoare din trei in trei luni si isi propune sa aduca in atentia tinerilor tendintele tehnologice importante pentru succesul in era digitala si trendurile acestor industrii caracterizate de o continua schimbare.

„Artistii si influencerii Global sunt o prezenta de top in toate mediile relevante, indiferent daca vorbim despre muzica, evenimente, online, televiziune, radio sau advertising. Totul este despre oameni, ideile lor si entuziasmul cu care le pun in aplicare, de aceea suntem intr-o permanenta cautare de talente. Prin acest program de internship, primul de acest fel pe piata din Romania, le oferim tinerilor sansa sa-si perfectioneze aptitudinile intr-un business extrem de dinamic, care stabileste trendurile in materie de muzica, entertainment, evenimente si influencer marketing", a declarat Olga Juverdeanu, General Manager Global. 

In program se pot inscrie toate persoanele de peste 18 ani, indiferent de studii sau specializari, acestea urmand sa aleaga unul dintre modulele propuse in cadrul lui. O singura cerinta este obligatorie: sa fie entuziaste, pentru ca entuziasmul este ingredientul principal din spatele hiturilor, al campaniilor de succes, al continutului care devine viral si al productiilor revolutionare din domeniul audiovizualului.

Prin intermediul acestui internship, Global pune la dispozitia tinerilor interesati trei module: Creativity & Content Creation, Marketing & Sales si Legal & Business Affairs. Candidatii trebuie sa opteze pentru unul dintre cele trei module si sa parcurga un proces de selectie care se va desfasura atat online, cat si offline. Pe parcursul acestui proces, accentul va fi pus pe intrebarile experentiale la care participantii vor raspunde. Candidatii selectati isi vor desfasura activitatea la sediul Global impreuna cu un mentor dedicat in functie de modulul ales.

Platforma Global, formata din Global Records, casa de discuri, Global Booking, agentie de impresariat, Global Events, agentia de evenimente si Global Talent, agentie de talente, reprezinta artisti de top precum INNA, Delia, Antonia, Carla's Dreams, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nuca, Vanotek si influenceri de referinta precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu si multi altii.

Inscrierile se pot face pe sectiunea dedicata de pe platforma weglobal: internship.weglobal.ro

Mai mult in PR, Entertainment, Ambasadori de Brand, Influencers, Talent Management


PUBLICITATE: