Primul concept Samsung Experience Store din Sud-Estul Europei, lansat recent de Centrade | Cheil
Miercuri, 19 Decembrie 2018

Radu Baitoiu, Head of Retail Marketing in Centrade | Cheil si Mona Opran, COO Centrade | Cheil

Credit: Centrade | Cheil


„A fost un proiect intens, de demolare, renovare, productie si design pe care l-am implementat in 40 de zile, cu ajutorul unui numar de opt parteneri din trei tari, coordonati de echipa Centrade | Cheil Bucuresti”, spune Radu Baitoiu, Head of Retail Marketing in Centrade | Cheil.












adplayers.info

Agentia de publicitate Centrade | Cheil a coordonat proiectul de relansare al Samsung Experience Store deschis astazi in Baneasa Shopping City – primul flagship store din Romania, gandit sa ofere o experienta unica, in linie cu viziunea agentiei de a redefini modul in care oamenii se conecteaza la branduri.

„A fost un proiect intens, de demolare, renovare, productie si design pe care l-am implementat in 40 de zile, cu ajutorul unui numar de opt parteneri din trei tari, coordonati de echipa Centrade | Cheil Bucuresti”, spune Radu Baitoiu, Head of Retail Marketing in Centrade | Cheil.

„Am gandit un design inovativ, pe care l-am dezvoltat impreuna cu Cheil HQ Seoul, pornind de la obiectivul clar de a oferi clientilor experiente cu adevarat inedite din sfera internet & mobile – de la muzica si fotografie la realitate virtuala 4D. La fel de importanta a fost si componenta de utilitate imediata, respectiv designul spatiului care va facilita serviciul lansat de Samsung - Service intr-o ora pentru terminalele mobile. Acest magazin amplifica experientele pe care Samsung le ofera deja in zona dedicata la intrarea in Baneasa Shopping City”.

Suprafata de 120 de mp expune telefoane mobile, wearables si accesorii, intr-un mix de comunicare digitala pe opt ecrane cu diagonale cuprinse intre 43” si 85” si un LED wall. Cele mai noi telefoane, accesorii si tehnologii Samsung vor fi disponibile pentru experienta si achizitie in acest magazin.

„Ne bucuram ca primul magazin Samsung pe noul concept din Romania poarta amprenta Centrade | Cheil”, spune Mona Opran, COO Centrade | Cheil. „Am adus in proiect cei peste sase ani de experienta ca Retail Marketing Agency of Record pentru Samsung, precum si competentele noastre digitale si analiza de date. Pentru Centrade | Cheil, tehnologia nu este (doar) un sector de activitate, ci o experienta in sine. Aceasta convingere sta la baza tuturor proiectelor pe care ni le asumam – pe de o parte design, productie si set-up de magazine, iar pe de alta parte solutii de interactiuni cu consumatorii on-line / off line, bazate pe analiza de date si tehnologie”.

„Serviciile de Retail Marketing in Cheil au mers un pas mai departe, catre ceea ce noi numim DDRM (Data-Driven Retail-Marketing), oferind astfel clientilor nostri solutii in care datele, tehnologia si creativitatea se potenteaza si optimizeaza interactiunea oamenilor cu brandurile”.

Pe deplin integrata in reteaua Cheil Worldwide - „The Network Built for Now”, agentia Centrade | Cheil se aliniaza la angajamentul global de a se transforma intr-o companie ce ofera solutii integrate digitale si creative bazate pe date. Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si hub regional pentru sud-estul Europei, coordonand in total 11 piete. Agentia are sediul central in Bucuresti si birouri locale in Belgrad, Zagreb si Budapesta. Misiunea sa este sa construiasca business-ul si reputatia clientilor prin idei de comunicare puternice si inspirate, ce aduc valoare clientilor, comunitatii si angajatilor.

Mai mult in Conturi, 


PUBLICITATE: