Primele doua magazine pilot ProfiGo s-au deschis simultan in Timisoara. Noua extensie de brand combina functionalitatile magazinului de proximitate cu cele de convenience
Joi, 11 Februarie 2021

  
“In momentul de fata, acest segment nu este realmente reprezentat in retailul romanesc, asa ca intervenim pentru a-l oferi,” a declarat Pawel Musial, directorul general Profi. “Dupa parerea mea, putem castiga aceasta piata.”

AdPlayers.info

Primele doua magazine pilot ProfiGo s-au deschis simultan astazi in Timisoara, combinand functionalitatile magazinului de proximitate cu cele ale unuia de convenience, anunta compania. Ele reprezinta felul in care lantul de magazine raspunde nevoilor consumatorului din ziua de azi care doreste sa-si cumpere rapid mancarea de calitate de care are nevoie cand pleaca la munca sau vine acasa.

“In momentul de fata, acest segment nu este realmente reprezentat in retailul romanesc, asa ca intervenim pentru a-l oferi,” a declarat Pawel Musial, directorul general Profi. “Dupa parerea mea, putem castiga aceasta piata.”

Noul format a fost anuntat pentru prima oara anul trecut, in septembrie, la inaugurarea magazinului concept Profi de la Ploiesti, in cadrul caruia era testat ca zona de convenience. Rezultatele initiale s-au dovedit incurajatoare, asa ca ProfiGo este acum gata sa-si ia  avant, cu un larg sortiment de produse ambalate, gata de consum si de luat la pachet.

Cele doua unitati ProfiGO de azi sunt versiuni remodelate ale magazinelor care deja functionau la parterul sediului Profi, pe Calea Sever Bocu nr.31, si pe Intrarea Doinei, nr. 19-21.

S-ar putea spune chiar ca deja functioneaza numeroase magazine ProfiGo, doar ca deocamdata se ascund sub formatul Profi  City. Treptat, ele vor fi remodelate in asa fel incat sa capete noua infatisare ProfiGo, mai primitoare, si un sortiment mai larg de produse ambalate gata de consum.

ProfiGo este o noua provocare indrazneata lansata in retailul modern de Profi care, de la 67 de magazine in anul 2010, a ajuns sa fie astazi reteaua cu cea mai mare acoperire geografica din Romania, cu peste 1400 de magazine. Seria provocarilor facute de acest retailer mereu surprinzator include inaugurarea, la Sighisoara, a primului magazin modular din Europa de Sud Est, deschiderea, la Bucuresti, a primului Magazin din Gheata din lume, sau crearea formatului Profi Loco, dedicat zonelor rurale din Romania, zone anterior considerate inaccesibile retailului modern, ca sa mentionam doar catetva exemple.

Cu peste 22.000 de angajati si un ritm de crestere ce depaseste 200 de magazine pe an, Profi tinteste spre a doua pozitie din retailul romanesc in anul 2024, si ulterior chiar mai sus.

Mai mult in Retail


PUBLICITATE: