Prima promotie a doua companii PepsiCo, in Romania
Joi, 08 Februarie 2007
..

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Graffiti BBDO si Pepsi au inceput anul cu promotia Pepsi-Lay’s - „Unde-s doi placerea creste”. Campania dezvoltata de Pepsi si Graffiti BBDO beneficiaza de un spot TV precum si de alte numeroase materiale amplasate la punctele de vanzare, spun oficialii de relatii publice.

Aflata la cea de-a doua editie, potrivit agentiei Graffiti BBDO, promotia este prima campanie nationala Pepsi desfasurata in Romania, in care s-au asociat doua produse diferite si doua companii distincte, ambele fiind aflate sub umbrela PepsiCo.

Autorii campaniei spun ca cele doua branduri implicate in promotie au o valoare comuna: distractia. Conceptul, spun reprezentantii agentiei, porneste de la ideea ca “in doi distractia e mai mare.” Astfel a fost conceput spotul TV intitulat „Pepsi si Lay’s dubleaza distractia!” care descrie intr-un mod inedit o lume in care este normal ca totul sa fie dublu: oamenii conduc la dublu, danseaza la dublu, Dj-ii mixeaza la dublu.

Calin Clej, PepsiCo, CSD Marketing Manager pentru Romania spune ca „Nu este un spot de actiune, ci mai degraba de atmosfera, plasat intr-un context relevant pentru tineri”. afirma.

Dan Enache – Senior Account Manager, Graffiti BBDO sustine ca „filmarile la spot au durat peste 20 de ore si au avut loc in parcarea subterana din Pasajul Obor. Actorii care au jucat in spot sunt dansatori profesionisti de break dance, toate miscarile lor fiind reale”, adauga responsabilul de cont, de la Graffiti BBDO.

AdFile

Advertiser: PepsiCo

Brand: Pepsi, Lays

Agentie: Graffiti BBDO

Ema Prisca - Creative Director,

Lucian Urdea - Copywriter

Paul Goti : Art Director,

Irina Gavrila Stanciulescu  - Head of A/V Production,

Dan Enache – Senior Account Manager,

Ana Sipciu – Acount Manager.

Casa de productie: Saga Film,

Regia si imaginea:  Lawrence Jacomelli si Oliver Jacomelli

Postproductia Carlo Production.

Agentia de media : Media Direction,

Planificarea media: Cristi Mucichescu – Director Executiv, Media Direction.


PUBLICITATE: