Prima promotie SMS simultan in Romania si Republica Moldova
Miercuri, 19 Mai 2010


( AdPlayers, Iulian Toma )

Coca-Cola a semnat prima promotie SMS simultan in Romania si Republica Moldova. Dezvoltata de catre compania de servicii de marketing digital Syscom Digital, campania promotionala "Sarbatoreste Finala Mondialului cu mii de premii" se desfasoara in acelasi timp, atat pe teritoriul Romaniei cat si al Republicii Moldova. Componenta online a campaniei promotionale este derulata in colaborare cu MRM Partners.

AdPlayers estimeaza bugetul campaniei digitale cuprins intre 75.000 si 100.000 EUR. Contactata, Maia Novolan managerul companiei de servicii de marketing digital nu a comentat valoarea bugetului.

„Campania a inceput luni, 17 mai, si urmeaza sa se desfasoare pe o perioada de 2 luni”, a format Novolan pentru AdPlayers.

„Dat fiind fatul ca in cele doua tari sunt legislatii diferite, am lucrat aproape doua luni pentru dezvoltarea campaniei care, cel putin in opinia mea, este cea mai complexa promotie de acest gen derulata pe teritoriul Romaniei. In Republica Moldova, spre exemplu, comunicarea SMS se desfasoara deopotriva in limba romana si in limba rusa”.

In urma campaniei, castigatorii vor primi printre aletele 40.000 de mingii Adidas, 56 de televizoare LCD, iar 10 romani si cetateni ai Republicii Moldova vor merge la Finala Camionatului Mondial de Fotbal programata sa aiba loc in Africa de Sud, in data de 11 iulie 2010. Valoarea totala a premiilor oferite in cadrul promotiei este de aproximativ 350.000 EUR.


PUBLICITATE: