Previzualizarea in 3D a telefoanelor, in premiera, pe platfoma online Telekom Romania
Joi, 10 Iunie 2021

 

Credit.Telekom Romania

AdPlayers. info

Telekom Romania continua sa imbunatateasca experienta clientilor pe www.telekom.ro si anunta o noua facilitate disponibila in premiera pe site-ul oficial, prin intermediul careia vizitatorii pot vizualiza telefoanele disponibile in format 3D.

“Datorita noii facilitati introduse de Telekom Romania, clientii isi pot analiza mai atent telefoanele dorite direct online fara a mai fi nevoie sa mearga intr-un magazin fizic sau sa sune in Call Center”, declara Gabriel Traistaru, Director Digitalizare in cadrul Telekom Romania. 

Potrivit companiei, noua functionalitate a fost lansata pentru ca vizitatorii site-ului sa poata identifica mai usor dimensiunile reale ale terminalelor mobile. Proportiile si dimensiunile telefoanelor sunt asociate cu dimensiunile unui obiect extrem de comun: un card bancar.

Astfel, clientii pot intelege mai usor cat de inalt, de lat sau de subtire este smartphone-ul pe care si-l doresc, in comparatie cu un card bancar.

Pe site-ul telekom.ro, clientii au posibilitatea de a alege orice smartphone, din gama disponibila, pe care sa-l plateasca in rate, pe o perioada de 24 de luni si il pot combina cu orice abonament mobil. Totodata, clientii beneficiaza de livrare gratuita in toata tara.

Mai mult in Telecom,

 


PUBLICITATE: