Premiera mondiala sportiva in Romania. Campionatul Mondial de Culturism si Fitness 2022, pentru toate categoriile de varsta, la Cluj
Luni, 22 Februarie 2021



Evenimentul este o premiera mondiala, Romania fiind prima tara din lume care organizeaza aceasta competitie mondiala pentru toate categoriile de varsta.

AdPlayers. info

Clujul va gazdui, in 2022, Campionatul Mondial de Culturism si Fitness, pentru toate categoriile de varsta (juniori, seniori si masters) anunta organizatorii. Potrivit informarii remise AdPlayers, evenimentul este o premiera mondiala, Romania fiind prima tara din lume care organizeaza aceasta competitie mondiala pentru toate categoriile de varsta.

“Clujul este un oras fantastic cu o infrastructura adecvata organizarii oricarui eveniment sportiv sau cultural! Facilitatile oferite aici permit o buna prezenta a sportivilor din intreaga lume: de la un aeroport conectat la foarte multe curse internationale, la capacitatea mare de cazare din hoteluri, la sala sporturilor care este una dintre cele mai moderne din lume, dar si la deschiderea autoritatilor locale.spune Gabriel Toncean, presedintele Federatiei Romane de Culturism si Fitness.

,,Toate acestea, la care se adauga faptul ca in ultimii 11 ani Romania a organizat 4 editii de campionat balcanic, 2 editii de campionat mondial de juniori si masters si 2 cupe mondiale, ne-au facut favoriti si castigatori in organizarea Campionatului Mondial. In plus, organizarea impecabila in plin an pandemic, 2020, in Romania a Campionatelor Mondiale si Europene din 2020 ne-a adus o mare bila alba”.

Peste 2000 de sportivi din intreaga lume sunt asteptati sa participe la competitia gazduita de Cluj si organizata de Federatia Romana de Culturism si Fitness.

“Cred ca am ajuns in randul elitei mondiale a culturismului si fitnessului, iar Federatia Romana de Culturism si Fitness a ajuns in varful ierarhiei mondiale. Este o veste extraordinara pentru toti iubitorii acestui sport si o onoare pentru noi ca natiune”, spune seful de la Culturism.

Mai mult in Eveniment, Sport Marketing, Sponsorship

 


PUBLICITATE: