Premiera in configurarea serviciilor: Telekom Romania lanseaza cel mai extins configurator online de servicii din piata de telecomunicatii locala
Miercuri, 21 Octombrie 2020

 

Credit Telekom Romania 

Din dorinta de a raspunde cat mai rapid nevoilor clientilor si pentru simplificarea procesului de achizitie, dupa validarea optiunilor, solicitarea este inregistrata si un reprezentant Telekom va contacta respectivul client pentru finalizarea procedurii de contractare.

AdPlayers. info

Telekom Romania lanseaza cel mai extins configurator online din piata de telecomunicatii locala, anunta compania. Acesta ofera clientilor posibilitatea de a gasi simplu si rapid serviciile si optiunile din portofoliul operatorului care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor. Configuratorul este disponibil pe site-ul oficial al companiei si include toate serviciile fixele si serviciile mobile cu abonament.


Potrivit companiei, pentru ca utilizatorul sa poata avea o imagine cat mai clara si completa a optiunilor disponibile, acest produs digital utilizeaza o interfata intuitiva, foarte usor de accesat atat de pe desktop, cat si de pe mobil. De exemplu, atunci cand un client are nevoie de un numar mai mic de canale TV, dar este pasionat de filme sau doreste un abonament mobil care sa contina mai multe minute internationale si mai multe optiuni de roaming, configuratorul al ghideaza instant, oferindu-i un pachet personalizat.

„Implementarea acestui proiect este o evolutie naturala care sustine an continuare eforturile noastre de simplificare si digitalizare” spune Gabriel Traistaru, Directorul Diviziei de Digitalizare,Telekom Romania. ,, De data aceasta propunem o abordare diferita, aceea de a intreba intai clientul care ai sunt nevoile si de a configura ulterior un pachet de servicii. Este mult mai rapid sa selecteze aceste beneficii in cadrul configuratorului, iar noi sa ii recomandam pachetul care i se potriveste. In felul acesta clientul economiseste timp pentru ca nu este nevoit sa caute informatia pe site sau sa compare beneficiile tuturor abonamentelor fixe si mobile sau ale optiunilor dorite pentru a selecta oferta potrivita”.

Din dorinta de a raspunde cat mai rapid nevoilor clientilor si pentru simplificarea procesului de achizitie, dupa validarea optiunilor, solicitarea este inregistrata si un reprezentant Telekom va contacta respectivul client pentru finalizarea procedurii de contractare.

Configuratorul lansat de Telekom Romania devine astfel un instrument foarte util care ofera rapid toate informatiile necesare personalizarii unui pachet de servicii, consultanta in timp real si mai multa flexibilitate in alegerea optiunilor. 


Pentru mai multe detalii sau pentru a consulta configuratorul Telekom: https://www.telekom.ro/configurator-servicii/.

Mai mult in Business, Conturi, 


PUBLICITATE: