Portalul Renault Technologie Roumanie, la Senior Interactive
Marti, 26 Februarie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)


Senior Interactive a dezvoltat portalul de companie pentru Renault Technologie Roumanie (RTR). Potrivit companiei, centrul de inginerie auto din Europa de Est si zona mediterana  urmeaza sa devina cel mai mare centru de inginerie al Renault din afara Frantei, cu aproximativ 3000 de angajati.

 

"Speram ca acest site sa creasca si sa devina o oglinda a profesionalismului si performantelor ambelor companii", a declarat Anca Oreviceanu, Director de Comunicare al Renault Technologie Roumanie.

 

Renault Technologie Roumanie (RTR) cuprinde in principal activitati de inginerie (studii si incercari), dar si functiile de achizitii, design si suport (gestiune, resurse umane, informatica). Domeniile principale de activitate ale Renault Technologie Roumanie sunt conceperea si perfectionarea vehiculelor, precum si adaptarea motoarelor si a cutiilor de viteze.

 

RTR are ca misiune dezvoltarea de proiecte vehicul (vehicule personale si vehicule utilitare) si de mecanica fabricate in uzinele din regiune sau destinate pietelor din zona Euromed (Europa Orientala, Rusia, Magreb, Turcia), in special vehicule dezvoltate pe platforma Logan. 


PUBLICITATE: