Porsche Leasing a semnat cu AdVenture pentru inca un an
Marti, 05 Iulie 2005

( AdPlayers.ro ) Porsche Leasing a semnat pentru inca un an cu AdVenture.  „In majoritatea relatiilor, dupa cativa ani incepi sa te simti neglijat de partenerul tau” spune  Elena Gaspar, Marketing Director, Porsche Leasing. „In cazul lui AdVenture, profesionalismul de care au dat dovada in fiecare proiect, precum si dorinta de a face lucrurile de fiecare data mai bine, ne-au convins ca sunt niste parteneri pe care putem conta”.

Contractul intre cele doua companii a fost "parafat" de curand si este valabil pana in luna iunie 2006. Astfel, AdVenture devine agentia exclusiva pentru serviciile de publicitate ATL si BTL pentru Porsche Leasing.

„Semnarea acestui contract intre AdVenture si Porsche Leasing are rolul de a marca faptul ca am devenit o „echipa” in adevaratul sens al cuvantului, ceea ce pentru noi este un semn de apreciere dar si un stimulent foarte puternic. „ sustine Toni Iuruc de la AdVenture. „Avem convingerea ca si in continuare relatia noastra va fi una fructuoasa. Alaturi de Porsche Leasing am uitat ce inseamna „plictiseala”. Speram sa nu ne aducem aminte de acest cuvant prea curand”.

Porsche Leasing si AdVenture nu sunt la prima „relatie” de colaborare. Cele doua companii au inceput sa lucreze in urma cu doi ani si jumatate. In aceasta perioada cele doua companii au dezvoltat proiecte variate,„de la campanii de imagine la promotii neconventionale si evenimente speciale” sustin reprezentantii agentiei. (Iulian Toma)


PUBLICITATE: