Politia si Papaya impotriva "munitiei"
Marti, 13 Decembrie 2005

( AdPlayers.ro ) Politia Romana impreuna cu Papaya Advertising deruleaza cu sprijinul Fundatiei Alexandrion campania “Munitie de Craciun” . Inceputa pe 8 decembrie, aceasta este o initiativa menita sa reduca efectele negative ale utilizarii petardelor si artificiilor de catre copii si este difuzata cu sprijinul parteneriatelor media ale posturilor de televiziune.

Politia si Papaya impotriva munitieiAgentia a pornit de la faptul ca “In fiecare decembrie, in orasele Romaniei, pe strazi se poarta un adevarat razboi. Sunetele petardelor si artificiilor genereaza aceasta impresie. “Culmea este ca si denumirile acestor produse sunt bombite, rachete, grenade etc. Si, mai mult, exista combatanti si raniti” sustine Robert Tiderle, *(foto) General Manager, Papaya Advertising.

Politia si Papaya impotriva munitiei

Creativul agentiei spune ca de aici a venit si ideea campaniei: “In fiecare decembrie, copiii au propriul lor razboi – Noi, adultii, le furnizam munitia. Munitie care, chiar daca pare inofensiva, duce la ranirea a peste 300 de copii in fiecare an, in perioada sarbatorilor de iarna” afirma oficialul Papaya.

Agentia sustine ca a inversat un cliseu -plecarea combatantilor la razboi,“numai ca in cazul nostru, acestia sunt copii, iar cei care ii duc catre front sunt adultii”. Pentru ca “Tot ei le furnizeaza si munitia necesara” spune agentia.

Politia si Papaya impotriva munitiei

Irina Toma ( info@adplayers.ro )

AdFileInfo

Titlu: Munitie de Craciun

Agentie: Papaya Adv

Oras: Bucuresti

Advertiser: Politia Romana / Directia Arme, explozivi si substante toxice

Nume Campanie: Munitie de Craciun

Data primei difuzari/aparitii: 8.12.2005

Piete distributie (Tari):Romania

Tara productie: Romania

Limba:Romana

Tipuri media: TV

Durata (TV): 1 min

Art Director: Dan Samoila

Copywriter: Robert Tiderle

Regizor:Razvan Marculescu

Producator:Stefan Angheluta

Casa productie A/V: Castel Film - Abis Studio

Editor Imagine:Pal Antal

Companie editare Imagine: Abis Studio

Post Productie A/V: Abis Studio


PUBLICITATE: