Politia cauta adolescenti Treaz.Net-i. Recompensa: 4000 RON !
Sambata, 28 Octombrie 2006

(AdPlayers.ro , Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Politia cauta adolescenti Treaz.Net-i. Recompensa: 4000 RON !Într-o noua serie de actiuni din cadrul programului Alcoolul nu te face mare, "Berarii României" împreuna cu Inspectoratului General al Politiei Române (IGP) premiaza adolescentii pentru cel mai bun site care va transmite mesajul campaniei.

Premiile constau în echipamente IT si gadget-uri în valoare de 4.000 RON pe care câstigatorii le vor alege singuri din magazin, promit organizatorii, în limita valorii puse în joc.

alcoolulnutefacemare.ro, facut de adolecenti

Politia si asociatia din care fac parte Brau Union România, Interbrew Romanian, United Romanian Breweries Bereprod si Ursus Breweries s-au gândit, astfel, sa recompenseze adolescentii care reusesc sa retransmita colegilor mesajul programului www.alcoolulnutefacemare.ro , prin intermediul Internetului.

Având ca termen limita de înscriere în concurs 1 noiembrie, participantii vor trebui sa trimita site-ul cu care vor participa în concurs în perioada 1 noiembrie -  1 decembrie 2006. În prealabil, concurentii  vor trebui sa îsi deschida un cont pe www.berariiromaniei.ro, site-ul câstigator urmând sa fie  comunicat pe 12 decembrie. Lucrarea va fi postata pe www.alcoolulnutefacemare.ro, site unde se gasesc, pe întreaga perioada a desfasurarii concursului, si detaliile desfasurarii sale.

Politia cauta adolescenti Treaz.Net-i. Recompensa: 4000 RON !“Vrem sa îndemnam liceenii sa devina, la rândul lor, educatori si formatori de opinie si sa le explice colegilor, prin creativitate, o data ca au înteles ei însisi foarte bine mesajul campaniei „Alcoolul nu te face mare” si a doua oara ca stiu sa transmita informatiile mai departe, într-un stil agreat de cât mai multi dintre ei”,  declara Constantin Bratu (foto), de la  Asociatiei “Berarii României”.

A doua etapa

Competitia de site-uri reprezita o a doua etapa a campaniei “Alcoolul nu te face mare”. Prima parte s-a desfasurat în perioada 15 mai – 15 iunie 2006, cand politistii de proximitate, au împartit materiale informative si au proiectat elevilor din liceele Capitalei scurte filme educative despre sansele de reusita în orice domeniu daca se tin departe de calea alcoolului.

Campania Alcoolul nu te face mare beneficiaza de imaginea campionului mondial la box Leonard Doroftei, care a vizitat, într-o prima parte,  câteva licee si le-a explicat tinerilor ce înseamna sa atingi performanta, dându-se chiar el ca model.

“Genul de prieteni care te prefera beat sunt persoane care vor sa te traga în jos, la nivelul lor”, le-a spus Doroftei adolescentilor. Potrivit oficialilor de comunicare, prima etapa a proiectului a captat atentia a peste 40.000 de adolescenti au participat la prima etapa a programului

Motivele consumului de alcool

Potrivit unui sondaj de opinie realizat de Politia Româna în perioada mai-iunie 2006, pe un esantion de 600 de elevi din diferite licee bucurestene,  86% dintre adolescenti spun ca obisnuiesc sa bea alcool la ocazii. Printre motivele care au stat la baza deciziei de a consuma alcool se numara curiozitatea (47%) si placerea (42%).

Politia cauta adolescenti Treaz.Net-i. Recompensa: 4000 RON !


PUBLICITATE: