Policolor in campanie cu noul spot CasaBella. Media, la Zenith.
Joi, 06 Iunie 2019

 

Policolor in campanie cu noul spot CasaBella. Media, la Zenith.

Sub sloganul, „Pentru liniste-n familie, te ajuta CasaBella”, noul spot de la Policolor are ca obiectiv de comunicare promovarea intregii game de produse CasaBella - un brand modern, tanar, ale carui atuuri sunt acoperirea buna, gama variata si culorile.

AdPlayers, info

Policolor a lansat un nou spot de promovare pentru brandul de vopsea CasaBella. Spotul aduce pe ecrane un aer proaspat, veselie si multa culoare, avand-o ca protagonista pe mezina familiei, care supervizeaza orice lucrare si are intotdeauna dreptate, anunta responsabilii de comunicare ai campaniei. 

Potrviti informarii, campania din acest an este o continuare fireasca a ceea ce a comunicat in ultimii ani producatorul roman pentru acest brand, plasand CasaBella intr-un univers al familiei, plin de culoare si voie buna.

Ceea ce transmite mesajul central al clipului este ajutorul pe care CasaBella il ofera familiei, solutia pentru proiectul de suflet in care esti implicat alaturi de cei pe care ii iubesti. Timpul impreuna este cel mai pretios, iar CasaBella da valoare momentelor unice in care joaca celor mici se intersecteaza cu munca adultilor pentru amenajarea caminului perfect.

Potrivit comunicarii, CasaBella este un brand pentru familie si, ca in orice familie, de cele mai multe ori copiii sunt cei care au ultimul cuvant de spus. Asa a fost si in cazul filmarii acestui spot, unde personajul principal, fetita cu ochi de expert in redecorare, a fost sefa intregului platou, asumandu-si rolul pana la capat cu un farmec irezistibil.

Credit: Policolor / Youtube

Obiectivul de comunicare al spotului este acela de a promova intreaga gama de produse CasaBella - un brand modern, tanar, ale carui atuuri sunt acoperirea buna, gama variata si culorile.

CasaBella este un produs conceput pentru familie, un  brand cu care consumatorii s-au identificat inca de la lansare. Principalele beneficii ale vopselei lavabile CasaBella pentru interior sunt acoperirea perfecta a peretelui cu o textura fina la atingere si usurinta in aplicare chiar si de catre un utilizator neprofesionist.

Istoria Policolor incepe in 1965, cand au fost puse bazele Intreprinderii de Lacuri si Vopsele, furnizor al industriei nationale si al pietei de larg consum din Romania. In 1990, a devenit societate pe actiuni, iar, in 1997, a fost privatizata, prin achizitia pachetului majoritar de actiuni de catre Fondul Roman de Investitii, impreuna cu Romanian American Enterprise Fund (RAEF), iar un an mai tarziu a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Orgachim JSC, cel mai mare producator de lacuri si vopsele din Bulgaria. In prezent, din grupul Policolor mai fac parte producatorul de rasini Orgachim Resins si producatorul de anhidride Ruse Chemicals.

Echipa care a contribuit la realizarea spotului TV CasaBella este formata din:

Casa de productie StudioSet: Dan Mateescu (Producator), Goran Mihailov (Regie), Radu Voinea (D.O.P.).

Agentia de creatie Longshot: Alex Malaescu (creative Partner), Roxana Malaescu (Creative Strategist) si Liviu Isop - Creative Producer

Zenith Media – agentie media

Policolor: Camelia Dragomirescu (Coatings Group Marketing Director), Alina Neamtu (Group Brand Manager).

Noul spot poate fi urmarit pe Youtube, aici .

Mai mult in Conturi, Campanii


PUBLICITATE: