Poiana Amaruie - gust intens de Ogilvy&Mather
Luni, 15 Octombrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Sub titlul Poiana Amaruie, Gustul intens de Cacao, agentia gilvy&Mather a dezvoltat recent campania de lansare a unui nou sortiment de ciocolata Poiana, ce aduce gustul amarui in completarea portofoliului existent al brandului.

Potrivit agentiei, lansarea este sustinuta printr-o campanie de outdoor, indoor, internet si presa, precum si prin materiale care asigura evidentierea produsului la punctul de vanzare. 

“Intrucat Poiana este lider de piata, asadar se bucura deja de increderea unei mase mari de consumatori, si pentru ca vorbim de un produs nou care raspunde unei nevoi neacoperite anterior de portofoliul Poiana, principalul obiectiv al campaniei de lansare a fost sa anuntam si sa aducem notorietate faptului ca acum exista ciocolata amaruie marca Poiana (cu calitatea garantata implicit de acest brand)”, sustine Alexandra Theodorescu, Ogilvy Group Account Director.

“Prin solutiile creative gasite pentru aceasta lansare am incercat in primul rand sa redam o senzatie, un gust”, afirma Albert Nica, Executive Creative Director Ogilvy Group. „Ca sa incerci o ciocolata, trebuie mai intai sa-ti faca pofta. De altfel, primul „filtru” in selectarea propunerilor pe care le-am prezentat clientului a fost raspunsul  la intrebarea „imi/ ne face pofta?””,

AdPlayers.ro/File

Prezenta pe piata din 1994, Ogilvy&Mather are in portofoliu de clienti nume precum Kraft Foods Romania (Poiana, Milka, Africana, Smash), Unilever (Dove, Delma), IKEA, Friesland Foods ( Milli), Gillette (Gillette, Braun, Duracell, OralB),  DHL, Lenovo, WWF, Amex, Orion.

La nivel international, agentia face parte din reteaua Ogilvy&Mather Worldwide, care apartine grupului WPP, in Romania fiind parte a grupului Ogilvy, alaturi de celelalte agentii specializate ale grupului.

AdPlayers.ro/Work

Produs: Poiana Amaruie

Advertiser: Kraft

Agentie de publicitate: Ogilvy&Mather

Agentie de media: Starcom.

Cristina Mosteanu – Marketing Manager Confectionary,

Adrian Cernautan – Brand Manager Poiana,

Daniela Bunica – Marketing Assistant Poiana,

Albert Nica (Executive Creative Director),

Maria Manoiu (Senior Copywriter),

Dinu Gojan (Senior Art Director) si

Dalia Sofronie (Art Director),

Nicoleta Ghinea – Account Manager,

Claudia Constantin – Account Executive

Alexandra Theodorescu – Group Account Director.

PUBLICITATE: