Planurile Revolut Premium si Metal vor include si abonamente de la parteneri, pentru nevoi personale
Vineri, 17 Noiembrie 2023

Clientii Revolut care opteaza pentru planurile platite Premium si Metal vor beneficia de o serie de abonamente incluse la diverse servicii digitale printre care Financial Times, Freeletics, Headspace, NordVPN, Picsart, Sleep Cycle, Tinder si altele

AdPlayers. Info

Revolut, aplicatia financiara globala cu peste 35 de milioane de clienti in intreaga lume si mai mult de 3 milioane Romania, actualizeaza in premiera, din 2018, planurile sale cu plata pentru clientii din Spatiul Economic European (SEE), inclusiv Romania.

Planurile Premium si Metal vor include de acum si acces la abonamente pentru aplicatii si servicii digitale de top, din domeniul lifestyle si nu numai, de care clientii se pot bucura fara costuri suplimentare. Deja disponibile pentru clientii Ultra, abonamentul de top al Revolut, parteneriatele vor aduce o valoare suplimentara pentru clienti de pana la 8.550 RON/an , in functie de tipul planului.

Parteneriate inclusiv pentru nevoi personale

Prin actualizarea planurilor platite, Revolut mai face un pas inainte spre obiectivul sau de a deveni aplicatia globala preferata pentru orice nevoie legata de bani. Abonamentele incluse raspund diferitelor nevoi personale si profesionale ale clientilor - actualitate si stiri (Financial Times), fitness (Freeletics), stare de bine si sanatate mintala (Headspace, Sleep Cycle), productivitate si conectivitate (NordVPN, Picsart), chiar si dating (Tinder). Aceste noi beneficii sunt disponibile in aplicatie si pot fi activate cu usurinta de catre clientii Premium si Metal din Profil > Planul tau > Parteneri.

Tara Massoudi, Director General Produse Premium Revolut, a comentat: „Ne ascultam intotdeauna clientii si inovam si mai mult pentru a le depasi asteptarile. Acum, lansam o oferta unica, greu de egalat in Europa, care va reuni un pachet atent selectat de servicii digitale pe baza de abonament, incluse in planurile platite. Clientii vor avea acces la un cont bancar care le aduce si acces la cel mult 7 abonamente, pentru moment, facand produsul nostru si mai adaptat, si mai valoros pentru acestia. Tot ca parte a strategiei de imbunatatire a planurilor noastre platite, beneficii suplimentare interesante vor veni si pentru clientii Ultra in curand.”

Conform datelor interne Revolut, clientii din Romania/Bulgaria cheltuiesc 101 RON pe luna pentru bunuri digitale (aplicatii). In ultimul trimestru complet, numarul tranzactiilor efectuate de clientii Revolut pentru a plati aceasta categorie de marfuri a crescut cu 51% fata de aceeasi perioada a anului precedent.

Clientii Revolut Premium si Metal pot beneficia deja de cele mai bune produse bancare din clasa, inclusiv de o gama larga de avantaje, cum ar fi:

●          Asigurare globala de calatorie

●          Protectie pentru achizitia, rambursarea sau anularea biletului 

●          Carduri exclusiviste si personalizate

●          Schimb valutar pentru sume nelimitate de bani, de luni pana vineri, fara comisioane suplimentare

●          Reduceri  pentru transferurile internationale de bani

●          Limite mai mari pentru retragerile de la bancomate fara taxe

●          Revolut <18 conturi pentru copii: 2 (Premium) sau 5 (Metal)

●          Taxe avantajoase pentru investitii in marfuri, tranzactionare sau criptomonede (se aplica termeni si conditii)

●          Lunar, 5 si, respectiv, 10 tranzactii de trading necomisionate

●          Acces la preturi reduse la lounge-urile din aeroporturi

Consecventa in aspiratia sa de a fi prima aplicatie globala de tip all-things-money, Revolut va permite, de asemenea, clientilor sai Plus sa profite la maximum de banii lor datorita unei limite de schimb valutar crescut la 15.000 lei, de la 5.000 lei. Noua limita se va aplica pentru o perioada de 30 de zile.

Portofoliul Revolut include cinci planuri - un plan gratuit (Standard), cu caracteristici si servicii pentru un cont bancar principal, si patru planuri platite (Plus, Premium, Metal si Ultra ) cu mai multe beneficii incluse pentru multiple nevoi financiare si zilnice. Plus costa 19,99 lei/luna (200 lei/ an), Premium - 35,99 lei/luna (360 lei/ an), Metal - 64,99 (590 lei/ an), Ultra - 220 lei/luna (2.640 lei /an). Din 16 noiembrie, clientii Revolut Plus, Premium si Metal din Romania vor primi prin email notificari privind schimbarile survenite. Clientii actuali care au optat pentru un plan cu plata lunara pot sa beneficieze de pretul actual pentru un an daca aleg varianta cu plata anuala pana la data mentionata in informarea de la Revolut. De asemenea, ei pot sa treaca la un plan inferior, fara niciun cost suplimentar, pana la data mentionata in emailul de informare.

Revolut

Revolut (www.revolut.com ) este prima super-aplicatie financiara care ajuta utilizatorii din toata lumea sa isi foloseasca la maximum fondurile de care dispun. In 2015, Revolut s-a lansat in Regatul Unit, cu servicii de transfer de bani si schimb valutar. In prezent, 35 milioane de clienti din lume, din care mai mult de 3 milioane din Romania, folosesc serviciile inovatoare Revolut pentru a realiza 500 de milioane de tranzactii pe luna.

Prin intermediul conturilor personale sau business, Revolut ajuta clientii de pretutindeni sa-si gestioneze mai bine finantele, sa dispuna mai eficient de banii lor si sa se conecteze mai rapid cu familia, prietenii sau partenerii de afaceri, oriunde in lume. 

Mai mult in Campanii, Banking


PUBLICITATE: