Pitch local de 8-9 Milioane EUR Mars si Wrigley
Vineri, 26 Noiembrie 2010



Marcile din portofoliul global Mars Incorporated.

( AdPlayers, Iulian Toma )

Marcile din portofoliul Mars si Wrigley din Romania sunt in plina licitatie de selectie a agentiei care va administra contul de media. Pana la ora publicarii informatiei, reprezentantii Mars si Wrigley nu au putut fi contactati pentru a comenta informatia.

Estimat de surse AdPlayers din piata de media la 8-9 Milioane EUR pe an, rezultatul este asteptat sa vina la inceputul anului viitor. Chiar daca in Romania sunt inca doua companii diferite in urma achizitiei Wrigley de catre Mars in 2008, administrarea serviciilor de media pentru portofoliul de marci va avea aceeasi agentie de media. Unul dintre cele mai mari conturi de media de pe piata Romaneasca, bugetul de comuunicare pentru marcile Mars si Wrigley este administrate in prezent de Media Direction ( BBDO Group Romania ).

Parte a multinationalei Mars Incorporated, gigantul global de produse alimentare are in portofoliu brandurile de ciocolata si batoane de ciocolata Mars, Snickers, Twix, M&M, guma de mestecat Wrigley, Orbit, JuIcy Fruit, si marcile alimentele pentru animale Whiskas, Pedigree si Royal Canin.

Mai mult in Licitatii


PUBLICITATE: