Pitch de 200.000 - 300.000 EUR Spring Time, la Violet
Luni, 19 Decembrie 2011
 ( AdPlayers, Iulian Toma )

In urma unei licitatii incheiate de curand, agentia de publicitate Violet va administra contul de comunicare Spring Time. Contactati de catre AdPlayers oficiali de relatii publice ai agentiei nu au dezvaluit bugetul de comunicare. 

Estimat la un buget de 200.000-300.000 de euro pe an, contul presupune serviciile de creatie, strategie si o parte din activitatile de productie servicii de creatie, dupa cum au afirmat pentru AdPlayers surse apropiate contului de comunicare.

Alegerea agentiei a avut loc in urma unui proces de selectie la care au mai participat trei alte companiei de publicitate. Potrivit reprezentantilor agentiei, pitch-ul, care a avut drept obiectiv, initierea unui parteneriat de colaborare pe termen lung cu o agentie de advertising, s-a desfasurat prin testarea participantilor cu trei brief-uri diferite, printre care si o campanie de imagine pentru 2012.

"Cei de la Violet au inteles cel mai bine businessul nostru si au venit cu abordari creative neconventionale, amuzante, tineresti care s-au mulat pe cerintele si personalitatea brandului Springtime”, a declarat Maissam Mrad, Business Development Manager Springtime. “Speram ca impreuna sa cream un tone of voice Springtime de impact, unic, usor recognoscibil si in acelasi timp sa aducem o improspatare brandului". 

"Speram la o colaborare cat mai lunga si cat mai “fresh”, iar la final, “Springu’” (cum este el alintat) sa ajunga acolo unde ii este locul, printre primele trei branduri din categorie", a afirmat Dan Amariei, Creative Director Violet Advertising.

Echipa Violet care a contribuit la castigarea acestui pitch a fost formata din Dan Amariei - Creative Director, Alina Vasile - Art Director, Razvan Pascu – Copywriter, Razvan Mihai - Strategic Planner, Andreea Matei - Account Director, Valeria Spilcea - Account Manager.  Echipa Springtime implicata in organizarea si evaluarea pitch-ului a fost alcatuita din Maissam Mrad - Business Development Manager si Roxana Minca - Marketing Assistant.

 Mai mult in Licitatii


PUBLICITATE: