Philips Avent lanseaza biberoanele Natural Response care imita forma si comportamentul sanului si se adapteaza la ritmul de baut al bebelusului
Joi, 23 Martie 2023

 

Noul biberon Philips Avent Natural Response imita forma si comportamentul sanului mamei. Tetina Natural Response sustine ritmul unic de hranire al bebelusului, lasandu-i acestuia controlul asupra alimentatiei;

AdPlayers. Info

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), lider global in domeniul tehnologiei medicale, lanseaza noul biberon Philips Avent Natural Response, care imita forma si comportamentul sanului si se adapteaza la ritmul de baut al bebelusului, anunta compania.

Cu o expertiza de peste 25 de ani de cercetare in fiziologia alaptarii si hranirea bebelusilor, Philips Avent a dezvoltat noua solutie de biberon pentru a le oferi parintilor o varianta confortabila de hranire a celor mici. Noul biberon Natural Response imita si se comporta ca sanul mamei, astfel ca bebelusul isi poate controla ritmul de hranire, la fiecare masa, de fiecare data, la fel cum se intampla in cazul alaptarii la san.

„La Philips Avent credem ca parintii si bebelusii lor merita sa beneficieze de cea mai buna ingrijire posibila. Experienta fiecarui parinte este unica, de aceea venim in intampinarea nevoilor lor cu solutii de ingrijire personalizata adaptate si intuitive, dezvoltate alaturi de profesionisti din domeniul sanatatii. Noua gama Natural Response a fost dezvoltata cu tehnologie de ultima generatie si are un pret accesibil, pentru a fi disponibila cat mai multor parinti”, spune Daciana Tulpan, Commercial Leader al diviziei Philips Personal Health Romania.

Potrivit companiei, noul biberon, cu tetina Natural Response, se adapteaza ritmului individual de alimentatie al fiecarui bebelus. Noile biberoane au flux controlat, astfel ca laptele curge doar atunci cand cel mic suge in mod activ, permitandu-i sa controleze ritmul de hranire si sa faca pauze pentru a inghiti si a respira. Tetina Natural Response a fost proiectata pentru a nu picura si este compatibila cu dispozitivul anti-colici AirFree. 

In plus, tehnologia AirFree contribuie la reducerea colicilor si a disconfortului, impiedicand aerul sa ajunga in burtica bebelusului. Dispozitivul anti-colici Airfree pastreaza tetina plina de lapte, chiar si atunci cand biberonul este tinut pe orizontala, pentru ca bebelusul sa se hraneasca intr-o pozitie cat mai naturala. Reducerea cantitatii de aer pe care o ingereaza un bebelus poate ajuta la ameliorarea unor probleme precum colicile, gazele si refluxul.

„Laptele matern este cea mai importanta sursa de nutrienti pentru bebelus. Cu toate acestea, unele mame nu au mereu posibilitatea de a alapta la san. Acest lucru este perfect normal. Eu, in calitate de consultant in lactatie, sustin solutiile de hranire alternative cu lapte matern. Prin folosirea unei pompe de san, mamele pot extrage laptele si isi pot crea o banca individuala de lapte matern, pe care il pot oferi bebelusului atunci cand alaptarea nu este posibila. Datorita faptului ca noua gama de biberoane Philips Avent Natural Response arata si functioneaza ca un san, mamele nu trebuie sa-si faca griji ca bebelusul lor va respinge alaptarea la san, pe termen lung. Mai mult, acestea pot delega sarcina hranirii bebelusului catre partener sau alti membri ai familiei cand e nevoie,”, spune Florentina Gheorghiu, moasa si consultant in lactatie.

Biberonul Philips Avent Natural Response este disponibil pe Philips.com incepand cu luna martie 2023. Vizitati Biberoanele Natural Response si Anti-colici | Philips Avent pentru mai multe detalii.

Royal Philips

Prezenta in peste 100 de tari cu aproximativ 82.000 de angajati si vanzari in 2020 de 19,5 miliarde EUR, Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este o companie lidera in domeniul tehnologiei sanatatii, axata pe imbunatatirea sanatatii si bunastarii oamenilor si pe asigurarea unor rezultate mai bune pe intregul proces al sanatatii - de la viata sanatoasa si prevenire, pana la diagnostic, tratament si ingrijire la domiciliu. Philips utilizeaza tehnologie avansata si informatii clinice valoroase si de consum pentru a oferi solutii integrate. Cu sediul in Olanda, compania este un lider in imagistica de diagnostic, terapie ghidata de imagini, monitorizarea pacientilor si informatica privind sanatatea, precum si sanatatea consumatorilor si ingrijirea la domiciliu.

Mai mult in Campanii, Lansari,


PUBLICITATE: