Petrom iese la barbeque cu familia si prietenii de la Cohn & Jansen JWT. Discounturi de 80% la gratare
Luni, 29 Mai 2017


sursa: Youtube / OMV Petrom

Petrom iese la barbeque cu prietenii de la Cohn&Jansen JWT. Promotie cu puncte si discounturi de 80% la gratare

Desfasurata in parteneriat cu Berndes, producator de instrumente de bucatarie cu o istorie de aproape 100 de ani, campania promotionala se desfasoara in perioada 8 mai – 6 august 2017.

adplayers. info

Petrom iese la barbeque cu Cohn&Jansen JWT. Promotie cu puncte si discounturi de 80% la gratare, spun autorii celei mai recente campanii Petrom. Despre ce este vorba in promotie?

Desfasurata in parteneriat cu Berndes, producator de instrumente de bucatarie cu o istorie de aproape 100 de ani, campania promotionala se desfasoara in perioada 8 mai – 6 august 2017. Conceptul creativ al campaniei a fost dezvoltat de Cohn&Jansen JWT si cuprinde declinari in-store, online, OOH, radio si TV.

Potrivit autorilor, prin intermediul campaniei, clientii benzinariilor au acces la o gama de produse BBQ (doua modele de gratar si accesorii necesare pentru gratar) la preturi reduse cu pana la 80%.Nimic nu-i strange mai repede decat gratarul

Cu misiunea de a fi mereu aproape de familie si de prieteni, Petrom motiveaza si conceptul creativ: Nimic nu-i strange mai repede pe cei dragi decat o partida de gratar, iar la Petrom gasesti tot ce-ti trebuie ca s-o pui in practica,  spune Iulian Ducuta, brand manager Petrom.

Conceptul campaniei reuneste cele doua mari pasiuni ale romanilor, fotbalul si gratarul la iarba verde, iar spotul TV mizeaza pe umor cu ajutorul vocii celebrului comentator sportiv Emil Gradinescu.

Insight-ul de la care am pornit este ca cel care face gratarul este vedeta petrecerii si are puterea de a-i strange pe toti impreuna. De aici a pornit ideea de a-l trata pe acest personaj ca pe jucatorul vedeta al unei echipe de fotbal, in mijlocul unei actiuni fulminante de a intoarce friptura, spune Alex Negoescu, Creative Director Cohn&Jansen JWT.

 


Echipa Petrom:

Bogdan Toacse, Marketing Manager Petrom OMV

Iulian Ducuta, Brand Manager Petrom

Andreia Tudor, Brand Manager Assistant

Ioana Florescu, Marketing Communications Business Partner

 

Echipa  Cohn&Jansen JWT:

Andrei Cohn, Managing Partner & Creative Director

Alex Negoescu, Creative Director

Alexandra Manoila, Copywriter

Adi Marciu, Art Director

Stefan Chiritescu, Strategic Planner

Mihaela Craciunescu, Junior Strategic Planner

Miriam Ivanescu, Account Director

Andreea Mateescu, Account Manager

Raluca Diaconu, Digital Project Manager

Ilinca Dumitrescu, A/V Production Director

Virgil Ghelmeci, DTP

Echipa Atelieru

Andreea Malaescu – Social Media Manager

Cristina Bara – Senior Webdeveloper

Robert Capraru – Motion Graphics Designer

 

Mai mult in Conturi, Campanii,

 


PUBLICITATE: