Peste 400 de fotografii au cautat Absolut Shape
Joi, 28 Iunie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Mai mult de  400 de fotografii au fost trimise pentru concursul “Find The Absolut Shape” desfasurat in perioada 15 aprilie-10 iunie, competitie care a provocat toti posesorii de aparat de fotografiat sa caute si sa imortalizeze forma Absolut, spun reprezentantii de comunicare de la Millenium Communications.

"Absolut Vodka comunica de peste 20 de ani in intr-un mod neconventional, creativ si inteligent”, este de parere Alina Comanescu, brand manager Absolut. „Astfel, prin abordarea cu totul deosebita a comunicarii, Absolut a reusit sa genereze curente vizuale foarte importante la care au raspuns si aderat artisti din lumea intreaga”.

Dintre cele peste 400 de fotografii, mai mult de 150 au fost validate pe site-ul oficial al concursului, www.absolutshape.ro, iar cele mai votate 50 de catre public au intrat in deliberarea juriului compus din Cristi Puiu (regizor), Alex Galmeanu, Cosmin Gogu, Ionut Staicu, Gicu Serban, Alexandru Molovata, Marius Baragan (fotografi).

Fotografia reprezentand doua rezervoare, apartinand lui Florian Gindila, a indeplinit toate criteriile si a castigat premiul cel mare, kit-ul Absolut: un aparat de fotografiat, o rama fotodigitala si un iPod de 80GB, alaturi de un bax de Absolut Vodka. Ceilalti 49 de castigatori vor primi cate o sticla de Absolut Bling-Bling, un poster, un tricou si un breloc Find the ABSOLUT Shape.

Expozitia din 21 iunie, inspirata de forma Absolut, in cadrul careia a fost anuntat si castigatorul concursului “Find The Absolut Shape”, s-a desfasurat la galeria de arta, Casa Pogany. 7 fotografi profesionisti si-au prezentat creatiile pe tema “Find The Absolut Shape” – Alex Galmeanu, Alexandru Paul, Gheorghe Serban, Marian Mocanu, Radu Iordache, Roberto Palu si Cosmin Gogu.


PUBLICITATE: