Peste 200.000 de portii de mancare pentru cadrele medicale in lupta impotriva COVID-19 si familiile cu venituri mici. Program initiat de Asociatia Adi Hadean.
Joi, 18 Martie 2021

 

Cu o tinta de 1 Milion de portii pe an, in prezent, asociatia distribuie zilnic peste 1.000 portii de mancare gatita cu ajutorul a peste 200 de voluntari si cu sprijinul a 60 de sponsori corporate si 200 de donatori. Beneficiarii proiectului social sunt din Bucuresti, Hunedoara si Constanta, atat persoane varstnice, copii din familii defavorizate, persoane provenite din medii vulnerabile, cat si cadre medicale de la Institutul Bals.

AdPlayers. info

Asociatia Adi Hadean anunta depasirea pragului de 200.000 de portii de mancare distribuite cadrelor medicale aflate in prima linie a luptei impotriva COVID-19 si a familiilor cu venituri mici.

„Sa stii sa imparti e lucru mare. Am spus-o in trecut si tot la asta ma gandesc acum, cand mai avem fix doua saptamani pana la aniversarea primului an de Solidar Social. Au fost 12 luni in care cateva sute de voluntari si zeci de sponsori au impartit timpul, banii si energia lor pentru a asigura o masa calda celor aflati in dificultate” a spus Chef Adi Hadean.

,,Le suntem recunoscatori. Mergem inainte, suntem solidari si cautam oameni ca noi, persoane care sa inteleaga nevoia acuta de mancare gatita si sanatoasa pentru cei care nu au niciun sprijin. Tinta este sa ne extindem in asa masura incat sa asiguram un milion de portii de mancare calda anual”, a adaugat initgiatorul programului Solidar Social.

In prezent, asociatia distribuie zilnic peste 1.000 portii de mancare gatita cu ajutorul a peste 200 de voluntari si cu sprijinul a 60 de sponsori corporate si 200 de donatori. Beneficiarii proiectului social sunt din Bucuresti, Hunedoara si Constanta, atat persoane varstnice, copii din familii defavorizate, persoane provenite din medii vulnerabile, cat si cadre medicale de la Institutul Bals.

Pentru a ajunge la obiectivul de un milion de portii calde anual, sunt necesare aproape 100 kg de alimente zilnic, minimum patru autoutilitare pentru livrare si materiale specifice de protectie sanitara in contextul pandemiei. Acestor nevoi li se adauga cea mai importanta: resursa umana implicata voluntar in pregatirea, ambalarea si transportul pachetelor.

„Solidar Social” este un proiect umanitar initiat de Asociatia Adi Hadean la inceputul pandemiei. Actiunile sunt sustinute prin donatii si voluntariat. De la 1 aprilie 2020, pana in prezent, s-au alaturat proiectului Macromex, PepsiCo, Telus, Autonom, MicroGreens, Nordic Shops, Oti, fiLeonidas, Selgros, Banca pentru Alimente, Napolact, Hochland, MOL, Danone, Fuchs Condimente, Penny Market, KissFM, RockFM, Carpatina, Mara Mura, Agricola, Brandis, Ferma Pogacean, Maspex, Maresi, Finastra, VestFood, Cuveeo, First Coffee, Biodeck, DeliFood, Unilever, Orkla, Univer, ParmaFood, Gustav Hahn, Pastificio Ambra, Maspex, Zea, Catwalk by Ramona Mindru, Heaven, Rompaper, Vector Integrated Services si Process Color.

 

 

Cei care vor sa afle mai multe despre proiect sau despre cum se pot implica pot accesa

https://activsocial.adihadean.ro

Mai mult in Responsabilitate Sociala, CSR


PUBLICITATE: