Peste 190.000 de vizitatori online la o luna de la debutul show-ului (s)Mall Talks lansat de VIVO! cu Ileana Badiu si suportul agentiei Wundermann
Miercuri, 10 Iunie 2020

 

Credit. Ogilvy Group Romania

Proiectul (s)Mall Talks este realizat de catre IMMOFINANZ, cu suportul agentiei Wunderman, parte din Ogilvy Group Romania, precum si cu suportul CBRE, compania de property management a centrelor comerciale VIVO!.

AdPlayers. Info

Peste 190.000 de vizitatori online la o luna pentru show-ul de divertisment (s)Mall Talks lansat de VIVO!. Proiectul (s)Mall Talks este realizat de catre IMMOFINANZ, cu suportul agentiei Wunderman, parte din Ogilvy Group Romania, precum si cu suportul CBRE, compania de property management a centrelor comerciale VIVO!.

(s)Mall Talks este o initiativa menita sa ofere comunitatii VIVO! momente de relaxare si buna dispozitie si reprezinta o continuare a misiunii VIVO! de a aduce cele mai noi experiente de divertisment din offline in online, in aceasta perioada. Inca de la primul episod, care a avut loc la finalul lunii aprilie, (s)Mall Talks a inregistrat peste 3,7 milioane de vizionari pe cele 4 pagini de Facebook ale centrelor comerciale VIVO!.

Gazdele show-ului, vedete si antreprenori cunoscuti din spatiul public romanesc, Ileana Badiu (Influencer si Antreprenor), Ana Bitu (Influencer si Copywriter) si Ana Morodan (Antreprenor Online) si Stephan Pelger (Fashion designer) au fost alaturi de romani in fiecare saptamana si le-au impartasit propriile lor experiente din aceasta perioada.

 (s)Mall Talks continua pe paginile de Facebook ale centrelor comerciale VIVO!, saptamanal (luni, miercuri si vineri), incepand cu orele 17:00.  Chiar daca perioada de izolare s-a terminat, oamenii inca petrec timp semnificativ acasa, tranzitia catre revenirea totala fiind graduala.

Urmatoarele editii (s)Mall Talks vor avea invitati renumiti precum: Ioana Grama, Mirela Retegan, Adrian Pov, Shelly, Ioana Chisiu, Sinziana si Alexandru Iacob, Cudeea, Iulian Tanase, Teodora Istrati, dar si multe surprize pe care comunitatea VIVO! le va descoperi saptamanal pe paginile de Facebook VIVO!.

Mai mult in Business, Conturi


PUBLICITATE: