Peste 10.000 de salcami, stejari si ulmi, plantati de echipele Leroy Merlin in trei zone rurale din tara
Luni, 22 Aprilie 2019

 

Credit: LEROY MERLIN / Daniel Angelescu 

Astfel, prin mobilizarea a 200 de membri voluntari din echipele magazin si sediu, au fost plantati peste 10.000 de salcami, stejari si ulmi in localitatile Lipanesti (Prahova), Cuza Voda (Galati) si Apahida (Cluj), cu sprijinul asociatiilor „Se poate”, „Planteaza in Romania” si „Plantam fapte bune”.

AdPlayers.info

In lunile martie si aprilie LEROY MERLIN s-a implicat intr-o actiune de Responsabilitate Sociala dedicata zonelor rurale. Astfel, prin mobilizarea a 200 de membri voluntari din echipele magazin si sediu, au fost plantati peste 10.000 de salcami, stejari si ulmi in localitatile Lipanesti (Prahova), Cuza Voda (Galati) si Apahida (Cluj), cu sprijinul asociatiilor „Se poate”, „Planteaza in Romania” si „Plantam fapte bune”.

„Multumim asociatiilor „Se poate”, „Planteaza in Romania” si „Plantam fapte bune”, alaturi de care noi, echipele LEROY MERLIN, am participat in lunile martie si aprilie la actiuni de reimpadurire in mai multe localitati din Romaniaa afirmat Frederic Lamy, Director General LEROY MERLIN Romania.

„Aceste actiuni se inscriu in cadrul demersurilor noastre de a proteja patrimoniul forestier din Romania si de a continua sa pozitionam compania noastra ca fiind un vector important in protejarea mediului inconjurator. LEROY MERLIN Romania va accelera in perioada urmatoare actiunile sale in domeniul Responsabilitatii Sociale.” a mai spus oficialul lantului de magazine.

Potrivit responsabililor de comunicare, actiunea de anul acesta vine ca o continuare a actiunilor similare anterioare. De exemplu, cea a puietilor de salcam plantati primavara trecuta cu o rata de suprav ietuire  de 95%. Tot in aceasta directie, o alta initiativa de CSR este campania de reciclare a brazilor de Craciun. De peste 3 ani, LEROY MERLIN ofera un voucher de cumparaturi de 25 de lei pentru fiecare brad returnat in magazin dupa perioada sarbatorilor de iarna.

LEROY MERLIN este liderul european al pietei de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe constructii, decoratiuni si gradinarit. Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN detine aproape 500 de magazine in 13 tari din Europa, Asia, Africa si America de Sud si aproape 88.000 de colaboratori.

In Romania functioneaza 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajati in 13 orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti, Brasov, Constanta, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Bacau, Iasi, Timisoara si Oradea.

Mai mult in Conturi, PR, CSR, Responsabilitate Sociala


PUBLICITATE: