Peste 1,5 milioane de accesari in aproape doua luni. Copacul Magenta, scuturat de premii prin MyAccount
Joi, 06 Mai 2021

 

Credit. Telekom / Copacul Magenta- MyAccount

Disponibil tuturor celor care ,,culeg” servicii Telekom prin aplicatia MyAccount, copacul Magenta mai poate fi ,,scuturat’’ de premii pana pe 31 mai 2021.

AdPlayers. info

„Scuturat” de premii in aplicatia MyAccount, Copacul Magenta plantat de Telekom Romania a inregistrat, potrivit companiei, peste un milion si jumatate de accesari in aproape doua luni.

Conceput ca o tombola atractiva din care „cad” premii saptamanale si lunare atunci cand este scuturat, fiecare dintre „culegatori” a petrecut, in medie, patru minute in pagina de start a campaniei, cautand detalii despre tombola si premii.

Cei interesati sa scuture Copacul Magenta de premii intra aplicatia MyAccount ca sa plateasca o factura, sa reincarce o cartela preplatita sau sa activeze factura electronica. Toti au sansa sa cada din copac premiul lunar, respectiv un Samsung Galaxy S21, in timp ce robotul de aspirare Xiaomi Viomi V2 PRO a fost deja acordat in luna martie 2021, iar televizorul Smart TV Philips Ultra HD 4K, in luna aprilie 2021.

Cei care aleg sa reinnoiasca un abonament, folosind aplicatia mobila MyAccount, au sansa de a castiga premiul lunar special, un iPhone 12. In martie 2021, a fost inregistrat si primul castigator al unui astfel de model iPhone.

Reinnoirea abonamentului, plata facturii, reincarcarea cartelei preplatite sau activarea facturii electronice in aplicatia mobila MyAccount le mai poate aduce celor interesati un premiu saptamanal - telefon mobil Samsung Galaxy A20S, sterilizator UV Samsung sau o boxa portabila.

Disponibil tuturor celor care ,,culeg” servicii Telekom prin aplicatia MyAccount, copacul Magenta mai poate fi ,,scuturat’’ de premii pana pe 31 mai 2021.

Mai mult in Campanii, Telecom, Promotii


PUBLICITATE: