Pepsi intra pe piata energy drink cu brandul "energy cola" Pepsi X
Sambata, 14 Mai 2005

( AdPlayers.ro) Pepsi intra cu putere pe piata energy drink cu marca "energy cola" Pepsi X. Cel mai recent produs de la Pepsi este pozitionat de catre gigantul mondial drept "singurul produs de tip energy cola din lume".

Pepsi intra pe piata energy drink cu brandul energy cola Pepsi X

In Romania marca are contul de publicitate si PR la Graffiti BBDO, iar cel de media la Media Direction. Lansarea Pepsi X pe piata romaneasca este sustinuta de o ampla campanie ce poate  fi urmarita pe canalele de televiziune, in presa scrisa, prin evenimente BTL, prin materiale specifice la punctele de vanzare precum si pe Internet. Printre alte surprize sustinute de Pepsi X in acest an se numara si petrecerile The Mission "unde fanii muzicii house vor intra in ritmul X, dansand pe muzica DJ-ilor lor preferati" mai spun reprezentantii agentiei.

Pepsi intra pe piata energy drink cu brandul energy cola Pepsi X

"Unic si neconventional, savuros si generand energie, Pepsi X se adreseaza in special persoanelor dinamice, moderne si sociabile. Cu Pepsi X, distractia e mai intensa si dureaza mai mult, fiind alegerea potrivita  pentru momentele speciale petrecute cu prietenii." spune Catalin Lascu, Franchise & Marketing Manager PepsiCo International pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

Pepsi intra pe piata energy drink cu brandul energy cola Pepsi X

Datorita continutului de guarana, cofeina si taurina, Pepsi X ofera "o infuzie de energie, fie ca vreti sa dansati o noapte intreaga, sa faceti sport sau pur si simplu sa va concentrati la munca" spun reprezentantii Graffiti BBDO. "Gustul inegalabil de cola este completat de o aroma aparte, provenind de la ingredientele speciale ale produsului".

Petrecerile "The Mission", Pepsi X

Pepsi intra pe piata energy drink cu brandul energy cola Pepsi X

Lansarea Pepsi X in Romania a avut loc in cadrul petrecerii maraton organizata de The Mission la Ultima Plaja din Mamaia. Potrivit aceleeasi surse, timp de 2 zile si 3 nopti, cat a durat evenimentul,  sute de tineri au putut simti efectele energizante, pe muzica unor Dj celebri.

Noul produs Pepsi X va fi disponibil in ambalajul nereturnabil de 0.33L, in cutii de 0.33L si in ambalaj PET de 0.6L.

Pepsi X este o marca inregistrata a PepsiCo. Inc. Produsul face parte din cea mai extinsa gama de bauturi de tip cola din Romania, grupul PEPSI LA PUTEREA 6 (Pepsi, Pepsi Light, Pepsi Max, Pepsi Twist Lemon si Pepsi Twist Light Lemon, Pepsi X). Produsele PepsiCo sunt imbuteliate si distribuite in Romania si Republica Moldova de imbuteliatorul autorizat al companiei, Quadrant Amroq Beverages SA.


PUBLICITATE: