Pepsi 'Traieste fotbalul adevarat' cu Graffiti BBDO
Joi, 21 Iunie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Promotia Pepsi lanseaza „Traieste fotbalul adevarat”, anunta responsabilii de comunicare ai promotiei ce ofera consumatorilor sansa de a petrece trei zile in cantonamentul echipei Chelsea FC, castigatoarea cupei FA si a cupei Ligii in 2007!.

“In acest an, platforma de fotbal Pepsi se bazeaza pe conceptul Show us how you football. Am vrut sa transferam acest concept in realitate si sa oferim consumatorilor sansa de a ne arata stilul lor de a juca fotbal”, afirma Dan Enache, Account Director Colas, Graffiti BBDO.

Printre castigatori se pot numara consumatorii care cumpara produsele participante la promotia „Traieste fotbalul adevarat” pana in data de 8 iulie. Pe langa excursii la Chelsea FC, promotia mai ofera console de joc Sony PSP si tricouri unice Pepsi Football.

„4 participanti vor avea sansa sa mearga  la Londra, in cantonamentul celor de ChelseaFC, unde se vor antrena si vor juca fotbal alaturi de vedete ale fotbalului mondial”, declara Calin Clej, CSD Marketing Manager PepsiCo Romania.

 „ Avand in vedere ca majoritatea consumatorilor Pepsi sunt pasionati de lumea digitala, am folosit in principal mediul online ca mijloc de implicare si interactiune. Raspunsul consumatorilor a fost foarte bun inca din primele zile ale campaniei, peste 1500 de persoane jucand zilnic fotbal pe site-ul www.Pepsi.ro”, a mai adaugat responsabilul de cont de la Graffiti BBDO.


PUBLICITATE: