Pepsi 2005 joaca pe placa de "Surf" dupa "Footbattle" si "Gladiator" 2004
Luni, 09 Mai 2005

( AdPlayers.ro ) Dupa campanii de muzica si fotbal  2004 "Footbattle" si "Gladiator", cei mai mari jucatori de fotbal ai lumii se reunesc in noul spot Pepsi, ce va putea fi urmarit incepand din aceasta luna si in Romania.

Pepsi "Surf" a fost realizat de catre sora de la Madrid a agentiei Graffiti BBDO din Romania. Spotul este regizat de acelasi Tarsem Singh care a semnat si precedentele reclame din 2004. Campania Pepsi Fotbal  va putea fi urmarita pe cele mai importante canale de televiziune, outdoor, tranzit, precum si la punctele de vanzare.  Campania de publicitate este parte integranta campaniei mondiale Pepsi "Dare For More."

Pepsi 2005 joaca pe placa de Surf dupa Footbattle si Gladiator 2004

Pepsi "Surf" - Carlos

Noul spot aduce impreuna unele din cele mai mari nume din lumea actuala a fotbalului. David Beckham, Thierry Henry, Roberto Carlos, Raul Gonzales, Ronaldinho, Fernando Torres si Rafael Van Der Vaart isi dovedesc aptitudinile de fotbalisti manevrand cu dexteritate placile de surf intr-un show "pe val". "Cateodata e dificil sa joci fotbal pe iarba, dar sa joci in apa! A fost foarte distractiv, ceva cu totul diferit" a spus David Beckham.

Pepsi 2005 joaca pe placa de Surf dupa Footbattle si Gladiator 2004

Pepsi "Surf" - Beckham

David Beckham, Roberto Carlos, Raul, Fernando Torres si Rafael Van der Vaart au filmat intre 20 si 24 septembrie 2004, la  Aerodromo Casarubio - pista de aterizare privata, situata la 40 km in afara Madrid-ului, la o temperatura de 30 grade Celsius. In paralel, scenele cu Thierry Henry au fost filmate la Shepperton Studios in Londra, intr-o noapte rece de noiembrie.

Pepsi 2005 joaca pe placa de Surf dupa Footbattle si Gladiator 2004

Pepsi "Surf" - Raul

Pentru a crea cadrul de surf, au fost amenajate doua piscine cu apa, o piscina incalzita pentru plonjari, precum si o masina de facut valuri. Echipa de  efecte speciale a petrecut trei saptamani pentru a construi un perete din apa in spatele unei platforme in miscare, pe care au stat jucatorii. De asemenea, au existat trei tunuri de apa care aruncau jeturi in directii diferite.

Pepsi 2005 joaca pe placa de Surf dupa Footbattle si Gladiator 2004

Pepsi "Surf" - Ronaldinho

Scenele de surf au fost filmate in insula Tavarua din Fiji, cu surferi profesionisti aranjati in asa fel incat sa semene cu jucatorii. Pentru a amenaja plaja pe Aerodromo Casarubios, au fost aduse 206 tone de nisip pentru a recrea atmosfera  din insula Fiji. Pentru a se asigura ca jucatorii adoptau pozitia si tehnicile corespunzatoare, pe durata scenelor de surfing, compania de productie l-a angajat pe surferul profesionist Francois Liets.

Pepsi 2005 joaca pe placa de Surf dupa Footbattle si Gladiator 2004

Pepsi "Surf" - Thierry Henry

Ronaldinho si Fernando Torres s-au aflat pe platou  impreuna in prima zi de filmari. Cu o seara inainte, echipele lor ( Barcelona si Athletico Madrid) au jucat un meci de 1-1 pe Estadio Vicente Calderon, in care Torres a dat golul de egalitate.

Pepsi 2005 joaca pe placa de Surf dupa Footbattle si Gladiator 2004

Pepsi "Surf" - Torres

Roberto Carlos, Raul si David Beckham de la Real Madrid au filmat impreuna. In timpul filmarii scenelor de pe plaja, cei trei prieteni s-au intrecut in a incerca sa tina cat mai mult mingea in aer. Uneori continua jocul si intre filmari, deoarece nici unul dintre ei nu vroia sa scape primul mingea. Muzica spotului este "Misirlou" al lui Dick Del, muzica ce a devenit celebra la nivel international dupa ce a fost folosita in filmul"Pulp Fiction" al lui Quentin Tarantino.

Pepsi este o marca inregistrata a PepsiCo, Inc. Produsul face parte din cea mai extinsa gama de bauturi de tip cola din Romånia, grupul PEPSI LA PUTEREA 6 (Pepsi, Pepsi Light, Pepsi Max, Pepsi Twist, Pepsi Twist Light si noul Pepsi X - Energy Cola). Produsele PepsiCo sunt îmbuteliate si distribuite în Romania si Republica Moldova de îmbuteliatorul autorizat al companiei, Quadrant Amroq Beverages SA ( QAB).


PUBLICITATE: