Pentru creatia BRD s-au batut McCann Erickson, Graffiti BBDO si ADDV
Marti, 24 Iulie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

"La licitatia pentru serviciile de creatie BRD au participat ADDV EuroRscg, Graffiti BBDO si McCann Erickson”, a declarat pentru AdPlayers.ro, Raluca Zamfir, Sef Serviciu Publicitate si Evenimente la BRD Societe Generale.

Potrivit Ralucai Zamfir, recent desfasurata licitatie pentru serviciile de creatie ale bancii a fost anuntata in cursul lunii iunie a.c., iar castigatoarea -agentia de publicitate McCann  Erickson, a fost desemnata de curand, in luna iulie.  

“Am lucrat in ultimii 3 ani cu ADDV Euro Rscg, iar anterior cu Saatchi&Saatchi Advertising. Am facut licitatie de publicitate pentru ca, la creatie, se simte nevoia selectiei unor idei proaspete, la 2-3 ani”, sustine oficialului BRD.

“Pentru serviciile de media lucram in continuare cu Zenith Media, agentie de media cu care lucram impreuna inca din 1999-2000 si pe care, in prezent, nu avem intentia sa o schimbam”, a mai afirmat, pentru AdPlayers.ro, sefa serviciului de publicitate si evenimente de la BRD.

Raluca Zamfir nu a dezvaluit perioada pe care urmeaza sa se desfasoare colaborarea cu McCann Erickson pe creatie dar, dupa experienta selectiei agentiilor de publicitate precedente, este de asteptat ca cele doua companii sa bata palma pentru o perioada mai mare de 1 an.


PUBLICITATE: