Pe o piata fast-food dominata de multinationale, un lant romanesc comunica 30 de restaurante
Luni, 26 Septembrie 2016

United Marketing Partner comunica reteaua Spartan, care numara 30 de restaurante, dintre care 10 sunt restaurante proprii si alte 20 sunt in sistem de franciza, deschise in capitala si in 15 orase din tara

adplayers. Iulian Toma

Agentie de marketing full-service United Marketing Partner a castigat contul de comunicare al unui lant romanesc de 30 restaurante. Specializata in consultanta in marketing, creatie si relatii publice, compania  este partenerul retelei de restaurante Spartan, care face parte din grupul de francize S.C. Strong MND Corporation S.R.L, companie francizoare ce detine si platforma www.francizelacheie.ro.



Agentia nu a dezvaluit bugetul clientului insa , potrivit oficialilor, United se va ocupa atat de relatiile cu mass-media cat si strategia de comunicare de brand ale retelei de restaurante Spartan. Fondat in 2012 de Ștefan Mandachi, lantul Spartan numara 30 de restaurante, dintre care 10 sunt restaurante proprii si alte 20 sunt in sistem de franciza, deschise in capitala si in 15 orase din tara: Suceava, Arad, Brasov, Iasi, Cluj, Timisoara, Botosani, Galati, Braila, Focsani, Targu-Jiu, Craiova, Pitesti, Turnu-Severin, Deva.

“Spartan este un business de succes, o poveste romaneasca ce dovedeste ca poti reusi intr-o industrie tipic americana, dominata pana acum cativa ani de marile francize din afara” spune Dan Cirstea, Managing Partner United.

”Am fost inspirati de ideea antreprenoriatului corect, creativ si orientat spre valoare si suntem incantati sa construim o platforma de comunicare adecvata pentru noii nostri parteneri”

Reteaua fast-food a pornit de la un concept de inspiratie greceasca creandu-si, in timp, propria filosofie avand la baza ideea de alimentatie sanatoasa si preparate personalizate, cum sunt cele cinci sosuri marca inregistrata. In acest moment una dintre cele mai extinse retele pe plan local, Spartan a decis ca este momentul oportun pentru a comunica despre filosofia si produsele unui business de succes, 100% romanesc,

“Spartan este un restaurant cu un concept atipic, care desi functioneaza in regim de fast-food, pune accentul pe calitate, pe o alimentatie sanatoasa si pe un meniu-concept, in care sosurile sunt gandite special pentru a se imbina perfect cu cele doua tipuri de carne unice folosite” a declarat Ștefan Mandachi, CEO si fondator al companiei care detine franciza Spartan.

„Pana acum ne-am concentrat exclusiv pe partea de dezvoltare si consolidare a afacerii, dar am hotarat ca este timpul sa lucram cu o echipa de profesionisti in domeniul comunicarii, care sa ne ajute sa ne facem cunoscute viziunea si mesajul, precum si sa ne atingem obiectivele de business. Consider ca United este cea mai buna alegere pentru ca au inteles exact profilul si valorile Spartan si deja am pus bazele unei colaborari, cred eu, de lunga durata”.

Mai mult in Licitatii, Conturi


PUBLICITATE: