Parteneriat intre 12 milioane de vizitatori OLX si 400.000 de utilizatori PAGO pentru plata facturilor de utilitati, lunar
Luni, 15 Ianuarie 2024

Adrian Cighi, Co-fondator Pago -“Cheltuielile casnice raman in atentia utilizatorilor Pago, indiferent de perioada anului. Ne bucuram ca putem fi parte din aceasta campanie si ca putem oferi clientilor OLX beneficiile de a plati facturile de utilitati oricand, de oriunde, intr-un mod rapid si sigur.”

AdPlayers. info

Odata cu incheierea sarbatorilor de iarna, bugetele cumparatorilor au de “suferit”, luna ianuarie fiind recunoscuta drept cea mai dificila din an din punct de vedere financiar. Daca in perioada cadourilor, consumatorii se asteapta la costuri aditionale fata de bugetul planificat si devin mai permisivi cu schimbarile in ceea ce priveste fondurile alocate, in lunile urmatoare, romanii sunt mult mai atenti la preturile produselor dorite si la cosul de cumparaturi. Factori precum inflatia influenteaza dorinta de achizitionare a produselor preloved, devenind astfel o metoda buna de economisire.

Puncte pentru plata facturilor

OLX, cea mai mare platforma de anunturi generaliste de pe piata locala si Pago, aplicatia prin care romanii pot gestiona de la distanta plata facturilor si utilitatilor au anuntat o colaborare menita sa premieze utilizatorii ce folosesc serviciul de livrare prin OLX.

Astfel, cumparatorii care achizitioneaza produse din cadrul categoriilor Mama si copilul si Moda si frumusete si aleg sa utilizeze serviciul de livrare prin OLX, sunt recompensati cu puncte in contul Pago, puncte ce pot fi ulterior folosite pentru plata facturilor.

Punctele reprezinta 0,25% din valoarea produsului achizitionat prin serviciul propriu de livrare, iar fiecare punct valoreaza 0,01 lei. Utilizatorii se pot bucura de aceasta campanie pana in data de 29 februarie 2024. Pentru termenii si conditiile campaniei, intrati aici.

“Cheltuielile casnice raman in atentia utilizatorilor Pago, indiferent de perioada anului. Ne bucuram ca putem fi parte din aceasta campanie si ca putem oferi clientilor OLX beneficiile de a plati facturile de utilitati oricand, de oriunde, intr-un mod rapid si sigur.” spune Adrian Cighi, Co-fondator Pago.

“Intelegem nevoile utilizatorilor nostri si ne dorim sa ii sprijinim pentru a se bucura de cat mai multe dintre produsele preferate in perioadele dificile pentru ei din punct de vedere financiar.  Colaborarea cu Pago reflecta angajamentul nostru continuu de a oferi experiente avantajoase clientilor nostri. Prin implementarea acestui serviciu de recompense in cadrul platformei OLX ne propunem sa le aducem un plus in aceasta perioada post sarbatori si sa le oferim beneficii semnificative.”, adauga Dragos Matei, Senior Category Manager OLX.

Parteneriat intre 12 milioane de vizitatori si 400.000 utilizatori de plati pentru facturi de utilitati, lunar 

OLX Romania, parte a OLX Group, este liderul pietei locale de anunturi generaliste, cu peste 4 milioane de anunturi active si o medie lunara de peste 12 milioane de vizitatori, potrivit SATI. Pe OLX se gaseste o gama larga de categorii printre care electronice si electrocasnice, masini, proprietati imobiliare, obiecte de vestimentatie sau pentru casa si gradina. Platforma se poate accesa atat de pe desktop, cat si din aplicatiile mobile pentru iOS, Android.

Pago este serviciul de plati lansat in 2017 prin care peste 400,000 de utilizatori activi lunar platesc facturi de utilitati catre cei peste 400 furnizori integrati, asigurari, reincarcari de credit pe mobil, roviniete, taxe, impozite, donatii si transferuri de bani in timp real. Aplicatia este disponibila pe Android si pe iOS. Mai multe detalii sunt disponibile pe pago.ro .

Mai mult in Business, Retail, Digital

 

 


PUBLICITATE: