Parteneriat de branduri regale. Floraria Mobila - AZAY, Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei
Joi, 15 Septembrie 2016

adplayers.info

In linie cu adaptarea la nevoile observate in randul clientilor, Floraria Mobila anunta parteneriatul cu AZAY, Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei, care gestioneaza in Romania un portofoliu de branduri de lux – cadouri si decoratiuni interioare. Potrivit responsabililor de comunicare Galeriu & Partners (The Group), miscarea are loc in contextul in care comenzile pentru evenimente corporate sau ocazii speciale private care necesita decoruri florale speciale au capatat in ultima vreme o pondere din ce in ce mai mare in business-ul Florariamobila.ro.

Acordand o deosebita atentie nevoilor consumatorilor si feedback-ului primit de la acestia, Floraria Mobila a lansat extensia de business Luxury Collection, o gama de lux pentru momente deosebite, precum si sectiunea de consultanta si logistica pentru decoruri florale pentru evenimente corporate sau private.

“Cu o experienta de aproape un deceniu pe piata decoratiunilor interioare si cu misiunea asumata de a reinventa conceptul art de la table in Romania, AZAY aduce in Romania produse argintate, din cristal si portelan de la manufacturi  de prestigiu din Marea Britanie, Franta, Italia, furnizori ai caselor regale din intreaga lume”, spune  Lorina Seres , managing partner, AZAY Romania. „Printre brandurile din portofoliul Florariamobila.ro se numara Wedgwood & Arthur Prince of England (Furnizori Oficiali ai Casei Regale a Marii Britanii), Mario Cioni (cristalier din Florenta, castigator al premiilor internationale de design de obiect), JL Coquet (portelan de Limoges) sau Vera Wang.”

Potrivit initiatorilor, parteneriatul aduce si un nou tip de produs -  combinarea armoniei cromatice a unui aranjament floral cu finetea detaliilor unui vas argintat sau realizat din cristal ori portelan creeaza un cadou ce transmite rafinamentul absolut. Aceste cadouri de lux constau in aranjamente florale a caror mireasma si prospetime este innobilata de pretiozitatea vaselor din argint din colectia Chinelli, portelanului din colectia Vera Wang sau cristalului Mario Cioni.

“Pretiozitatea obiectelor AZAY este pusa in valoare si de asocierea cu aranjamentele florale. Astfel, cadoul prinde viata, dar capata si factorul peren. Florile au un farmec efemer, asa ca oferirea lor intr-o vaza cu valoare atat materiala, cat si estetica si cu durabilitate in timp, este un plus pe care ne bucuram ca il vom aduce clientilor nostri de acum inainte.” a declarat Titel Botogan (Owner, www.florariamobila.ro).

Cu o experienta de 4 ani pe piata din Romania, floraria online Floraria Mobila s-a impus ca un furnizor specializat in livrarea fulger a aranjamentelor florale oferite cadou pentru a face o surpriza persoanei iubite sau a marca inceputul unui parteneriat de afaceri.

Mai mult in PR, Licitatii


PUBLICITATE: