Pandora raspandeste iubirea si spiritul sarbatorilor cu primul sau scurtmetraj animat: „One Lovely Day”
Luni, 16 Noiembrie 2020

 

Credit. Pandora „One Lovely Day” / Youtube

Prin intermediul campaniei, fanii marcii pot descoperi prietenii celebri Pandora – Millie Bobby Brown, Halima Aden, Georgia May Jagger – asa cum nu i-au mai vazut inainte.

AdPlayers.info

In colaborare cu renumitul studio de animatii Andy Baker Studios, Pandora lanseaza un scurtmetraj mixt numit „One Lovely Day” pentru a raspandi dragostea si spiritul sarbatorilor. Intr-o perioada in care comuniunea este necesara mai mult ca oricand, Pandora le-a reunit pe Millie Bobby Brown, Coco & Breezy si Pandora Muses - Nathalie Emmanuel, Halima Aden, Georgia May Jagger, Larsen Thompson, Tasya Van Ree si Margaret Zhang - intr-o noua lume virtuala si colorata.

Aduse impreuna de misiunea lor de a impartasi spiritul sarbatorilor, dragostea si bucuria de a darui, ambasadoarele Pandora celebre s-au transformat in sinele lor animat pentru prima data – sarbatorind personalitatile si stilul lor unic. Trecand prin Los Angeles, New York, Londra, Australia si Shanghai in sania lor sub forma de cadou, ele se vor conecta cu fanii Pandora din intreaga lume. Scurtmetrajul imbina filmari din viata reala cu elemente animate pentru a reuni ambasadoarele Pandora pentru prima data, in ciuda faptului ca nu s-au putut vedea fizic. „One Lovely Day” ne aminteste de importanta reuniunii in timpul sezonului de sarbatori: fie fizic, virtual sau chiar sub forma animata.

„Pandora este despre pretuirea amintirilor, iar faptul ca m-am vazut sub forma unui desen animat pentru prima data este cu siguranta o amintire pe care o voi pastra cu mine. Este atat de distractiv!”, spune Georgia May Jagger.

Pandora a colaborat cu Andy Baker pentru a crea o portretizare animata bogata a unui univers fericit de sarbatori, prezentand in mod viu personajele si scopul lor. Andy Baker spune: „In timpul crearii animatiei „One Lovely Day ”, a fost incredibil de important sa ne asiguram ca am captat personalitatea unica a fiecarui personaj, evidentiind diferentele si personalitatea care ii fac atat de iconici, transmitand totodata mesajul unitatii, foarte necesar in aceasta perioada”.

De asemenea, in cadrul filmului este animata si colectia recent lansata Pandora Timeless. Fiecare celebritate poarta piese din noua colectie de bijuterii stralucitoare, care intruchipeaza eleganta fara efort, oferind interpretari moderne ale modelelor clasice atemporale.

Carla Liuni, director principal de marketing la Pandora, spune: „Stim ca acest sezon de sarbatori poate fi neobisnuit, unele familii neputand fi impreuna. Asadar, am vrut sa subliniem ca, indiferent de locul in care te afli in lume, poti sarbatori in continuare cu cei pe care ii iubesti si sa le arati cat de mult iti pasa. Scopul acestei animatii pline de bucurie este de a impartasi acest sentiment intr-un mod foarte distractiv si captivant”.

Pandora va invita sa va alaturati celebritatilor in calatoria lor din „One Lovely day” si sa sarbatoriti aceasta perioada speciala a anului, indiferent unde va aflati.

Animatia poate fi descoperita pe pagina Pandora de Youtube

#SomethingAboutYou

Cunoscuta in toata lumea pentru bijuteriile sale de inalta calitate, finisate manual, disponibile la preturi accesibile, PANDORA creeaza, fabrica si comercializeaza bijuterii moderne, realizate din materiale veritabile. Inspirandu-le pe femei sa-si accepte personalitatea si sa-si exprime stilul propriu, bijuteriile fermecatoare si feminine de la PANDORA simbolizeaza momentele de neuitat ale vietii si valorile personale. Creatiile unice si atent finisate de la PANDORA combina mestesugul vechi de secole cu tehnologia moderna, fiind distribuite in peste 100 de tari, de pe sase continente, prin aproximativ 7,400 de puncte de vanzare, incluzand peste 2,700 de magazine-concept.

Fondata in 1982 si avand sediul in Copenhaga, Danemarca, PANDORA are peste 27,700 de angajati in intreaga lume, dintre care aproximativ 14,000 sunt in Thailanda, unde compania fabrica produsele. PANDORA este listata public la bursa NASDAQ din Copenhaga. In 2019, veniturile totale ale PANDORA au fost de aproximativ 2,9 miliarde de euro.

Mai multe informatii sunt disponibile pe www.pandoragroup.net sau www.pandora.net

Mai mult in Campanii


PUBLICITATE: